În Olanda un canal s-a înroşit deodată! În Texas a apărut un bizar nor roşiatic, asemenea unui „vortex orizontal”! Se întâmplă ceva pe planetă?


nor rosiaticÎntr-un videoclip postat pe YouTube pe 1 noiembrie 2013, putem afla cum apele s-au transformat în roşu în Nootdorp (Olanda). Canalul (Blue Heron) din sudul Olandei s-a înroşit peste noapte, iar acest lucru este un mister şi pentru autorităţile locale. Departamentul local de apă a luat o serie de mostre pentru a afla ce se întâmplă. De vină pentru această situaţie ar putea fi o bacterie sau „alga roşie”. Dar, această algă este rară în Olanda, în special în luna noiembrie. Deci, ce se întâmplă?

În 2011 şi 2012, o mulţime de ape (râuri şi lacuri din lume) s-au transformat în roşu. Dar, cel mai celebru exemplu este cel al fluviului Yangtze (vezi articolul: Yangtze, cel de-al treilea fluviu din lume, s-a transformat în roşu, asemenea sângelui! Apocalipsa lui Ioan pare că se împlineşte…) Reamintesc profeţia biblică din Apocalipsa lui Ioan (16:3), care vorbeşte de acest lucru: „“Al treilea (înger) a vărsat potirul lui în râuri şi în izvoarele apelor. Şi apele s-au făcut sânge.”

Tot în acest an, în septembrie 2013, scriam acest articol (Incredibil! În Kazahstan, zăpada este de culoare roz! Ploi roşii, ape roşii…ce se întâmplă pe planeta asta? Ne invadează oxidul de fier de pe planeta Nibiru!?) în care prezentam incredibilul caz din Kazahstan în care zăpada căzută era de culoare…roz! Atunci mă întrebam: de ce naiba, în ultimii 2 ani, totul pare să se transforme în roşu? O fi de vină apropierea de noi a planetei Nibiru (ce este roşie, deci conţine mult oxid de fier), iar acest oxid de fier se răspândeşte în tot spaţiul cosmic din sistemul nostru solar?

Dar asta nu e tot. Recent, site-ul sott.net ne scrie despre prezenţa unui nor ciudat roşiatic, pe cerul dimineţii de 4 noiembrie 2013, în canionul Timbercreek (Texas, SUA). Ciudatul nor roşu părea asemenea unui vortex orizontal. Se întâmplă ceva pe pământ sau totul e doar o coincidenţă?


Lasă un comentariu