Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un videoclip 4K remasterizat cu Bigfoot a fost publicat pe YouTube


Un remake 4K al celebrului film Patterson-Gimlin, în care se presupune că ar arăta un Bigfoot în viaţă, a fost postat online. Înregistrat în 1967 în California de Nord, filmul Patterson-Gimlin a rămas mult timp dovada cea mai dezbătută și mai interesantă înregistrată vreodată în legătură cu fenomenul Bigfoot.

Videoclipul, care oferă o vedere clară asupra unei creaturi mari, asemănătoare unei maimuțe bipede, care se plimba de-a lungul malului unui râu, a devenit faimos, atrăgând atenția fanilor Bigfoot, dar și a criticilor. Acum, în scopul de a obține cea mai clară versiune posibilă a videoclipului controversat, un utilizator YouTube, pe nume „Bigfoot AI” a folosit software modern pentru a stabiliza și a remasteriza filmul în 4K.

Filmul remasterizat are o lungime de 50 de secunde şi poate fi vizionat pe YouTube AICI.

Există o teorie a conspiraţiei care spune că această creatură enigmatică, Bigfoot, nu ar fi o creatură de origine terestră. Mişcările sale, poziţia capului şi trupului nu seamănă deloc cu cea a unui om, ceea ce lasă două posibilităţi ca explicaţie: ori sunt extratereştri, aflaţi pe Pământ de multă vreme, ori sunt fiinţe venite din alte dimensiuni…