Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Chinezii au rămas bulversaţi după ce au văzut „ochiul Illuminati” apărând pe cer

  •  
  •  
  •  
  •  

blankUn cititor îmi trimite linkul de pe o ştire apărută pe site-ul express.co.uk. Iată ştirea:

Locuitorii din China au rămas bulversaţi pentru că au văzut „ochiul lui Dumnezeu” pe cer, ceea ce i-a determinat pe unii să creadă că este un semn de proporții biblice. Formaţiunea ciudată arată Soarele care se află în spatele unui nor în formă de migdală. O femeie care a văzut evenimentul, a făcut un videoclip, pe care l-a uploadat pe social media din China. Filmul a făcut „valuri” mai pe Internet, făcându-i pe mulți să se întrebe dacă a fost vorba de vreo apariție supranaturală.

În filmuleţ, o femeie poate fi auzită spunând: „Lao tian yan ya”, acest lucru traducându-se în limba engleză ca „Dumnezeu are ochi”. Unii chiar au comparat-o cu Ochiul Providenței sau cu „Ochiul atotvăzător” – un ochi înconjurat de raze de lumină, care, de obicei, este închis într-un triunghi, adică Dumnezeu supraveghează umanitatea.

„Ochiul atotvăzător” este, de asemenea, asociat cu Illuminati. Site-ul de conspirație Strange Sounds a scris: „Este într-adevăr aproape de „ochiul Providenței”, nu-i aşa? Credeţi în aparițiile divine?”

În timp ce autoritățile încă nu au dat nicio explicație adecvată pentru acest eveniment, locuitorii din zonă sunt oarecum obișnuiți cu fenomenele ciudate. Anul trecut, localnicii au văzut trei cercuri pe cer. S-au văzut doi sori fantomatici mai mici, situaţi lângă stânga și dreapta Soarelui. Zhao Kexin, care lucrează la stația meteorologică Hulunbuir, descrie acest eveniment ca fiind un „câine de pază a Soarelui”, fenomen ce apare în mod regulat în timpul iernii, când cristalele de gheață din atmosferă reflectă lumina provenită de la Soare, dând iluzia optică că există mai mulţi sori pe cer.

Interesant e faptul că un ochi Illuminati asemănător a apărut noaptea pe cerul Un ochi Illuminati şocant, apărut pe cerul nopţii, a provocat panică în oraşul rusesc Chelyabinsk).

blank


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu