Interviul şocant al omului care pretinde că ştie toate secretele invenţiilor lui Tesla! Inventatorul are un dispozitiv care măreşte puterea energiei electrice de 49 de ori!


inventiile lui TeslaSite-ul de informaţii alternative thefreethoughtproject.com (TFTP) l-a intervievat pe Jim Murray, un bărbat care pretinde că a salvat secretele tehnologiei lui Nikola Tesla. Murray este inginer, inventator, antreprenor și care a fost interesat pe tot parcursul vieții sale de domeniul științei, aparatelor de radio și rachetelor.

Nu mult timp după ce-a absolvit studiile, Jim a început luarea în serios a activităţii lui Nikola Tesla. El a fost fascinat de invenţiile incredibile ale lui Tesla referitoare la generarea şi transportul energiei, promiţând să redescopere secretele marelui savant care nu trebuiau să fie divulgate. Eforturile de cercetare ale lui Jim l-au condus la Otis T. Carr, care a pretins că l-a cunoscut pe Tesla în mod personal.

În timpul vieții sale profesionale, Jim a efectuat o serie de cercetări şi experimente pe o varietate de aplicații tehnologice, care, în cele din urmă, au contribuit la dezvoltarea dispozitivului SERPS (Switched Energy Resonance Power Supply). Acest circuit electronic are capacitatea de a mări puterea efectivă aplicată de aproape 50 de ori. Când Jim a cuplat dispozitivul său cu tehnologia de cuplare, ultrarapidă (de 5 nanosecunde) a prietenului său, Paul Babcock, s-a realizat o creştere de 4790% a energiei electrice furnizate, comparativ cu cea intrată. Acest tip de performanță, în cazul în care ar fi comercializată, ar provoca pierderi grele marilor companii de electricitate.

Aşa cum spuneam mai sus, site-ul TFTP i-a luat un interviu lui Jim Murray. Acesta a explicat de ce unele dintre ideile lui Tesla nu sunt acceptate de către comunitatea științifică actuală. Astfel, există interese oculte ca aceste invenţii să nu apară niciodată la suprafaţă. Probabil că ei (o parte din guvern sau din marile corporaţii) pot fabrica la scară industrială aceste invenţii ai lui Tesla, dar nu există interesul financiar pentru ca lumea să beneficieze de ele. Jim Murray are nevoie de bani mulţi pentru că invenţia sa să fie pusă în aplicare; el acuma încearcă să obţină resurse pentru a publica o carte în care va explica tuturor cum funcționează invenţia sa.

Combustibilii alternativi și proiectele de energie sunt rareori luate în serios. În schimb, lumea continuă să meargă pe o cale nesustenabilă de distrugere a mediului și degradării; dar acest lucru nu este neapărat voința poporului. Această cale a fost proiectată de puterile corporative şi guvernamentale, care beneficiază de paradigma energetică actuală. Dacă dorim să ne eliberăm de aceste lanțuri, trebuie să continuăm să luăm în calcul aceste proiecte alternative.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO