NASAPhotoShop: Imaginile pe care NASA ni le arată ca fiind de pe Marte provin, de fapt, de pe insula Devon din Canada! Suntem minţiţi şi iar minţiţi, fără încetare…


NASAPhotoShop

ATENŢIE! Acest articol este doar o simplă ipoteză, nu neapărat şi un adevăr. Trăim într-o epocă plină de manipulări, aşa că e foarte greu de distins adevărul!

Mai ţineţi minte articolul acesta din februarie 2014 (Robotul NASA Curiosity a surprins un vultur gigant pe Marte! Alţii cred că NASA iar falsifică imaginile cosmice, fotografia provenind nu de pe Marte, ci dintr-un deşert de pe Pământ!) în care arătam cum robotul NASA Curiosity, care ar trebui să se afle pe planeta Marte, a surprins un vultur care zbura pe cerul planetei Marte? Ceea ce ar fi imposibil, din moment ce toţi astronomii ne asigură că nu există viaţă pe Marte. Atunci mă gândeam dacă fotografia a fost luată de pe Pământ, iar NASA ne minte că ar fi fost luată de pe „planeta roşie”? Într-un alt articol asemănător (O veveriţă apare într-o poză NASA de pe Marte. Există viaţă pe planeta roşie sau NASA face experimente secrete?) arătam cum o veveriţă se arată într-o fotografie NASA „realizată pe Marte”. Dacă a fost, din nou, realizată pe Pământ? Dar, unde mai exact?

Există un număr tot mai mare de oameni care cred că roboţeii NASA (Curiosity şi Opportunity) nu au părăsit niciodată Pământul, iar imaginile care se presupune că ar fi fost trimise de pe Marte sunt luate din zone îndepărtate şi pustii ale planetei noastre. Interesant e faptul că NASA face experimente cu roboţei mai mici în Insula Devon din Canada. Aceasta este cunoscută ca fiind „cea mai mare insulă nelocuită de pe Pământ”, fiind astfel o locație destul de bună pentru o şedinţă foto falsă de pe Marte.

Priviţi mai jos pozele următoare, ce prezintă baza NASA din Devon Island, Canada; chiar și fără filtre de culoare, se aseamănă izbitor de mult cu pozele de pe Marte, nu-i așa? Priviţi şi roboţeii NASA care se plimbă prin Insula Devon. Ce antrenamente fac ei pe acolo?

Devon Island 1

Devon Island 2

Mulţi o să spună că NASA avea nevoie de un loc unde se pot simula condițiile de pe Marte, dar de unde ştim că aşa-zisele imagini de pe Marte nu ar fi de fapt imagini de pe Insula Devon, modificate în Photoshop, aplicate tot felul de filitre pentru ca acestea să arate cât mai „marţiene”?

Spuneam acum câteva zile în acest articol (Marte nu e chiar o “planetă roşie”! NASA a modificat în mod intenționat imaginile de pe Marte, pentru a face să arate ca o planetă pustie și lipsită de viață!) că Marte nu e chiar o planetă roşie, ci ni s-a indus această idee, pentru a părea a fi o planetă deşertică şi pustie. Priviţi imaginile de mai jos ale planetei Marte, realizate cu telescopul unui observator amator. Planeta Marte prezintă culorile albastre, gri-petrol, gri şi crem. Nici urmă de roşu!

planeta Marte

În plus, dacă urmărim fotografiile cu marginile planetare ale Terrei şi planetei Marte, observăm că acestea sunt albastre, foarte asemănătoare, ceea ce înseamnă că cerul pe Marte ar trebui să fie albastru, nu roşu cum încearcă să ni-l prezinte NASA.

CER ALBASTRU PAMANT MARTE

Dar, chiar şi NASA admite că fotografiile cu cerul roşiatic de pe Marte nu sunt chiar naturale, pentru că „obţinerea culorilor corecte nu este chiar o ştiinţă exactă”, de ceea în poze folosindu-se „echilibrarea culorilor”, „corectarea culorilor” sau chiar „mascarea culorilor”. Astfel, noi vedem ceea ce NASA vrea să vedem. Numai că uneori, le mai scapă chiar şi celor de la NASA unele amănunte, ca de exemplu „vulturul” sau „veveriţa” de pe Marte, de care vorbeam la începutul articolului:

vultur martian 1

De fapt, „veveriţa de pe Marte” din poza de mai sus este un leming arctic, animal care poate fi găsit frecvent pe… insula Devon (aţi ghicit bine!). Tehnica NASA de colorare a întregului sol „marţian” a făcut ca şi mica creatură să pară ca o piatră, dar un ochi ascuţit a reuşit să o repereze.

În 2012, Danny Wilten a postat pe YouTube un filmuleţ (îl puteţi vedea mai jos) în care demonstrează că în doar câteva minute poate lua orice imagine aleatoare de pe Pământ şi s-o transforme în imagine roşiatică, pustie, ca şi cum a fi de pe Marte! De exemplu, el a luat o imagine din Irlanda, în care apărea multă vegetaţie, un drum şi o maşină; în 5 minute, în Photoshop, a îndepărtat drumul şi maşina din fotografie, şi a transformat totul într-o imagine pustie şi roşiatică, aşa cum puteţi vedea mai jos. Dar, probabil că roboţeii NASA de pe insula Devon (Canada) au deja filtre aplicate camerelor lor, aşa că munca phoshopiştilor de la NASA e mult mai uşoară!

Irlanda Marte

 

La sfârşitul lui ianuarie 2015, pe Internet a făcut senzaţie fotografia următoare ce ar fi fost luată de roboţelul NASA pe Marte, în care se observă clar umbra unui om îmbrăcat într-un costum spaţial (vedeţi articolul de pe Huffington Post.com). Nu sunt decât două ipoteze: ori există oameni pe Marte (ceea ce înseamnă că NASA ne minte), ori aşa-zisa imagine marţiană a fost realizată pe Pământ (ceea ce înseamnă, din nou, că NASA ne minte). Omul care se urcă pe vehiculul spaţial pare că nu poartă cască pe cap, pentru că i se vede părul neregulat; aşadar, fotografia pare mai degrabă făcută pe Pământ, căci pe Marte e mai greu cu respiraţia, fără cască de protecţie.

umbra om Marte

Iată mai jos o imagine de la NASA a omului de știință Pascal Lee, purtând un costum de astronaut pe Devon Island, Canada:

devon island om de stiinta

Observaţi încă o dată ce bine seamănă peisajul de pe Devon Island cu cel de pe Marte. NASA are în insula canadiană o bază permanentă, are roboţei asemănători cu cei care se află pe Marte şi are şi oameni de ştiinţă îmbrăcaţi în costume de astronaut. Apoi, chiar NASA recunoaşte că aşa-zisele imagini marţiene sunt editate înainte de a fi publicate. În plus, NASA mai foloseşte o locație secundară pe Pământ pentru simularea mediului marțian, în deșertul Mojave. În această locație, se antrenează astronauţi în costume spațiale. De asemenea, este posibil ca NASA să trimită echipe la diferite locații din întreaga lume pentru a face fotografii ale mediului arid, care mai târziu pot fi editate pentru a arăta ca fiind de pe Marte.

Concluzia o puteţi trage şi singuri: NASA probabil că ne păcăleşte cu aceste imagini ca fiind de pe Marte. Scopul? Folosirea bugetului uriaş alocat misiunii roboţeilor marţieni (2,5 miliarde de dolari) în alte scopuri, pentru finanţarea aşa-ziselor „proiecte negre”. Probabil că NASA investeşte „la negru” aceşti bani în echipamente militare spaţiale extrem de avansate, despre care se ştiu foarte puţine lucruri.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock