Farfuria zburătoare antigravitaţională Lockheed X-22A, o tehnologie ultrasecretă a Armatei Americane! Ea poate îndoi spaţiul şi timpul, fiind echipată cu arme cu fascicule de particule neutre!

 • 9
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares

X22AArmata americană are o serie de tehnologii ultrasecrete, despre care va evita să vorbească public, însă gura martorilor e greu să fie astupată. Una din aceste tehnologii este Lockheed X-22A, o farfurie zburătoare antigravitaţională pentru două persoane.

Regretatul colonel Steve Wilson, de la Forţele Aeriene Americane, a vorbit despre acest aparat în următorul context: la un moment dat, astronauții militari se antrenau la o academie aerospațială secretă, separată de Academia Forțelor Aeriene din Colorado Springs. Aceşti astronauţi militari operau apoi la Bazele Beale și Vandenberg din California de Nord, ei zburând adesea dincolo de atmosferă în spaţiul cosmic. Unul dintre aparatele aerospațiale folosite, conform colonelului Wilson, era X-22A.

Un alt martor, „Z” sau „Jesse”, care a lucrat anterior la NSA, a declarat că flota de discuri antigravitaţionale Lockheed X-22A este echipată cu arme cu fascicule de particule neutre (ce pot descompune o ţintă până la nivel molecular), având şi invizibilitate pe aparatele radar. Aceste aparate secrete îşi au sediul într-o bază subterană militară aflată la 130 km est de Salt Lake City.

Un fost inginer al Armatei Americane, care a dorit să fie anonim, a declarat că X-22A a avut iniţial ca instrument de ghidaj un altimetru standard, dar un astfel de instrument ar da citiri eronate în câmpul antigravitaţional al navei, care poate „îndoi” chiar spațiul şi timpul.

În timpul operaţiunii militare „Furtună din deşert” (1991), un militar se ocupa cu fotografierea şi filmarea operaţiunilor militare. În două poze se observa un disc enorm, din care ieşea un fascicul de intensitate mare de lumină. Superiorii i-au spus că această ambarcaţiune aeriană aparţine Armatei Americane: „Avem această tehnologie de ceva timp”. Discul descris avea, în mod clar, tehnologie antigravitaţională, pentru că pur şi simplu plutea în aer, înainte să dispară cu viteze incredibile.

 


 • 9
 •  
 •  
 •  
  9
  Shares

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page