Transmițătorul energetic wireless al lui Tesla a provocat fenomenul Tunguska din 1908? O ipoteză-bombă


Este unul dintre cele mai misterioase evenimente din istoria modernă a omenirii. În dimineața zilei de 30 iunie 1908, la 7:15 ora locală, o minge de foc imensă a fost observată pe cer de mai mulți locuitori din estul Siberiei. În afară de priveliştea apocaliptică, un sunet asemănător unui tunet a fost auzit. Explozia care a urmat a zguduit pământul, cutremur resimțit într-un perimetru de peste un milion de kilometri pătrați. Tot fenomenul misterios a primit numele de „fenomenul Tunguska”.

De-a lungul timpului, au fost emise mai multe teorii cu privire la „fenomenul Tunguska”, din care enumerăm:
Prăbuşirea pe Terra a unui comete sau a unui asteroid;
Prăbuşirea unui OZN extraterestru (Misterioasa explozie Tunguska din 1908 ar fi fost provocată de prăbuşirea unui OZN extraterestru, conform unui document secret CIA din anii ’60? / Un mare cercetător rus, „tatăl” rachetelor sovietice, i-a spus lui Stalin că celebra explozie de la Tunguska a fost provocată de o navă spaţială extraterestră! Dar totul a fost ţinut secret!);
Rază laser trimisă de extratereştrii din spaţiu, ca răspuns la erupţia vulcanului Krakatao din 1883 (Ipoteză a cercetătorilor ruşi: explozia gigantică din 1908 de la Tunguska a fost provocată de o rază laser trimisă de extratereştrii din spaţiu, ca răspuns la erupţia vulcanului Krakatao din 1883).

În acest articol, vom vorbi despre o altă ipoteză. În 1995, Oliver Nicholsen a scris o lucrare intitulată „Transmițătorul energetic wireless Tesla”, asociind dispozitivul Tesla cu evenimentul Tunguska din 1908. Autorul crede că faptele istorice indică posibilitatea ca acest eveniment să fi fost cauzat de o tragere de probă a armei energetice a lui Tesla. În 1907 și 1908, Tesla a scris despre efectele distructive ale transmițătorului său de energie. Apoi, în 1915, el a spus direct: „Este posibil să transmitem energie electrică wireless și să producem efecte distructive la distanță. Am construit deja un transmițător fără fir care face acest lucru posibil. Dar acesta poate fi folosit pentru a distruge proprietăți și vieți. Totul este atât de dezvoltat încât marile efecte distructive pot fi produse în orice punct de pe glob, definite în prealabil cu mare acuratețe”.

Natura evenimentului Tunguska, de asemenea, este în concordanță cu ceea ce s-ar întâmpla în timpul eliberării bruște a puterii wireless. Niciun obiect de foc nu a fost raportat pe cer în acel moment de către astronomii profesioniști sau amatori, așa cum s-ar fi așteptat atunci când un obiect spaţial intră în atmosferă cu o viteză de zeci de mii de km pe oră.

Astăzi, suntem încă în întuneric cu privire la afacerea Tunguska. Cometă, meteorit, gaură neagră, antimaterie, OZN sau experimentul lui Nikola Tesla.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock