Programul spaţial secret american e dezvăluit de un „whistleblower” al guvernului din umbră al SUA


În timpul conferinţei „Conscious Life Expo 2017”, din Los Angeles, specialistul în paranormal şi ozenistică Corey Goode a dezvăluit detalii fascinante despre programele spațiale secrete, despre viața extraterestră și despre civilizațiile interioare ale Pământului, cunoştinţe interzise publicului.

Corey Goode pretinde că a participat la un program secret al Armatei Americane – MILAB – timp de 11 ani, între 1976 şi 1987. MILAB se ocupa cu studiul extratereştrilor aflaţi pe Pământ. De asemenea, Goode a mai participat la un alt program ultrasecret, denumit „INTRUDER”, program de interceptare şi interogare, care avea drept scop folosirea empatiilor intuitive pentru a-i interoga pe extratereştrii prinşi în sistemul nostru solar sau pe Pământ.

Corey Goode nu este singurul care a vorbit despre existența unui program spațial secret operațional al guvernului SUA. Interesant e faptul că un fost angajat al NASA a susținut că au existat misiuni secrete cu echipaj uman pe Marte, cu mai bine de 20 de ani în urmă. Un clip audio postat pe YouTube, provenind de la emisiunea radio americană “Coast to Coast AM”, o femeie (ce susţine că este un fost angajat NASA) pretinde că ea și colegii ei, care ar fi urmărit o filmare în 1979 a sondei americane Viking, ar fi văzut două figuri umane mergând pe Marte: Apoi am văzut doi bărbați în costume spațiale – nu în costumele voluminoase folosite în mod normal. Ei mergeau pe jos către Viking Explorer” (citiţi mai multe în articolul de acum 2 ani: O fostă angajată NASA chiar a văzut doi oameni mergând pe Marte în 1979!? Dar, oficial, noi n-am ajuns niciodată pe Marte! Sau se pare că oamenii au ajuns acolo în 1962… De ce ni se ascunde!?).

Ofițerul retras cunoscut sub pseudonimul de „căpitanul Kaye” a spus nu doar că oamenii au ajuns deja pe Marte, dar „guvernul din umbră” a dezvoltat un program spațial secret și o flotilă cosmică. Potrivit căpitanului, pe Marte există deja cinci colonii umane.

Dar poate cea mai bună persoană pentru a expune toate programele secrete a fost senatorul Daniel K. Inouye, care a spus: „Există un guvern din umbră cu propria sa Forţă Aeriană, cu propria sa Marină Militară, cu propriul său mecanism de strângere de fonduri, fără nicio formă de control și fără a respecta vreo lege”.

 


Lasă un comentariu