Lucruri stranii se întâmplă în lume: imaginile unor păsări de pe cer se reflectă ca într-o oglindă! E de vină chemtrails sau trăim într-un Matrix!?


pasari oglinda 2Lucruri stranii se întâmplă pe cer; fenomene bizare, inexplicabile, sunt văzute de oameni din întreaga lume. Recent, o femeie pe nume Michelle W a făcut câteva fotografii, foarte ciudate, pe cerul de deasupra statului Texas (SUA).

Iată ce spune femeia: „Cerul reflectă păsările în pozele mele. Intrebarea este cum naiba se întâmplă acest lucru!? E vorba de particulele de aluminiu provenite din chemtrails? Am analizat mai multe dintre fotografiile mele făcute pe cer și am găsit multe reflecții de păsări și imagini în oglindă”.

Fenomenul ciudat de pe cer are ceva de-a face cu chemtrails? Cantitatea de metale grele din atmosferă este atât de grea încât densitatea de nori este suficient de groasă pentru a crea o umbră? Acest lucru ar trebui să fie un semnal de alarmă că s-a ajuns prea departe cu chemtrails?

Sau poate (ceva şi mai fantastic), imaginile capturate de Michelle ar putea fi o dovadă că existăm într-un Matrix (program virtual de calculator)? Că trăim într-o lume virtuală programată, iar pasărea și reflectarea ei este o simulare, o imagine tridimensională codificată pe o suprafață bidimensională?

pasari oglinda

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock