Site de secrete, stiinta si metafizica

Lucruri stranii se întâmplă în lume: imaginile unor păsări de pe cer se reflectă ca într-o oglindă! E de vină chemtrails sau trăim într-un Matrix!?

5 15

pasari oglinda 2Lucruri stranii se întâmplă pe cer; fenomene bizare, inexplicabile, sunt văzute de oameni din întreaga lume. Recent, o femeie pe nume Michelle W a făcut câteva fotografii, foarte ciudate, pe cerul de deasupra statului Texas (SUA).

Iată ce spune femeia: “Cerul reflectă păsările în pozele mele. Intrebarea este cum naiba se întâmplă acest lucru!? E vorba de particulele de aluminiu provenite din chemtrails? Am analizat mai multe dintre fotografiile mele făcute pe cer și am găsit multe reflecții de păsări și imagini în oglindă”.

Fenomenul ciudat de pe cer are ceva de-a face cu chemtrails? Cantitatea de metale grele din atmosferă este atât de grea încât densitatea de nori este suficient de groasă pentru a crea o umbră? Acest lucru ar trebui să fie un semnal de alarmă că s-a ajuns prea departe cu chemtrails?

Sau poate (ceva şi mai fantastic), imaginile capturate de Michelle ar putea fi o dovadă că existăm într-un Matrix (program virtual de calculator)? Că trăim într-o lume virtuală programată, iar pasărea și reflectarea ei este o simulare, o imagine tridimensională codificată pe o suprafață bidimensională?

pasari oglinda

 

Citește și

Utilizăm cookie-urile pentru a îmbunătăţi funcţionalitatea site-urilor noastre, pentru a te ajuta să navighezi mai eficient de la o pagină la alta, pentru a memora preferinţele tale şi, în general, pentru a îmbunătăţi experienţa utilizatorilor. Accept Cititi mai multe

Politica de intimitate si Cookie