Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Fantastic! O apariţie umanoidă gigantică, de cel puţin 100 de metri lungime, pluteşte deasupra unui mall din Africa…


Bizarul și straniul pot aduce atât fascinație cât și groază, pentru că sfidează tot ceea ce am fost învățați în timpul vieții noastre. Nu de puţine ori ne-am uitat la un filmuleţ sau la o fotografie atât de ciudată, încât cu greu am putea găsi vreo explicație ce se află în spatele ei. Există lucruri şi creaturi ciudate, care „bântuiesc” lumea noastră şi care au dat naștere la mai multe legende urbane. Creaturi ca Bigfoot, Chupacabras, diavolul Jersey etc. i-au şocat pe unii dintre noi.

În spiritul acestor enigme, ceva bizar a apărut pe cerul unui oraş din Zambia (Africa de Sud). E vorba de o entitate umanoidă, cu un cap şi un trunchi gigantic, ce părea a purta haine lungi. Şi „creatura” pare la fel de înspăimântătoare cu un personaj „dementor” din Harry Potter.

Această apariţie stranie a fost fotografiată pe cerul de deasupra mall-ului Mukuba, undeva în partea central-nordică a Zambiei. Ceea ce apare pe cer pare a fi compus mai degrabă dintr-un material solid, de culoare închisă, decât formațiunile noroase în sine. Şi, raportându-se la maşinile şi clădirile din jur, apariţia ciudată pare a fi de cel puţin 100 de metri lungime.

O agenţie de ştiri zambiană, citând mai mulţi martori, a relatat faptul că „creatura” a rămas pe cer timp de aproximativ jumătate de oră și părea că se uita în jos, spre centrul comercial aflat dedesubt. Unii au considerat că aceasta a fost o manifestare a lui Dumnezeu şi au început să se închine la ea, dar alţii au luat-o la fugă…

Dementor din Harry Potter

Sursa (traducerea şi adaptarea): Daily Star


Lasă un comentariu