Într-o peşteră de pe „Muntele lui Satan” a fost descoperită o piatră misterioasă veche de mii de ani! Pe ea se află desenată o hartă stelară cu 7 planete! Cine a desenat-o?


piatra Indonezia 1Au lăsat vechii extratereştrii, în mod deliberat, o hartă stelară pe planeta noastră? Semnele și modelele de pe această piatră antică remarcabilă seamănă cu o hartă stelară extraterestră! Este ea încă o dovadă a faptului că strămoșii noștri erau mult mai avansaţi decât am crezut sau este un obiect ce are o origine extraterestră?

În 1992, acest artefact năucitor a fost descoperit într-o peșteră de peDevil Hills” (sau Muntele lui Satan) în Kupang, Indonezia, de către C.A. Castillo, un cercetător de geologie de la Kupang. Acesta explora peştera pe timp de noapte, atunci când a dat deodată peste un morman ciudat de pietre, unde a găsit artefactul. Castillo a murit în 1994, dar piatra misterioasă este încă păstrată de către familia sa.

Suprafața pietrei misterioase conține mai multe sculpturi ciudate inexplicabile. Unele dintre aceste sculpturi arată ca nişte stele, un Soare, săgeți îndreptate în toate direcțiile și figuri umanoide. Rocile lipite contin sculpturi care par să arate un posibil sistem stelar și un mesaj similar cu cel folosit pe nava Pioneer 10, lansată în 1972. Sistemul stelar reprezentat pe piatră conține șapte planete și un Soare.

Chiar mai interesant este faptul piatra are proprietăți magnetice, care se manifestă oricând roca se află în imediata apropiere a unui obiect electric. Piatra este estimată a avea mii de ani vechime.

Cum a ajuns această piatră misterioasă într-o peșteră pe „Muntele lui Satan”? Care au fost creatorii necunoscuţi ale acestor sculpturi enigmatice? Este posibil ca extratereștrii antici să fi lăsat o relicvă în urmă ca o amintire a vizitei lor pe Pământ? Este sistemul stelar locul lor de origine? Oricum, această relicvă ridică mai multe întrebări decât răspunsuri. Putem concluziona că, până la o analiză mai aprofundată a pietrei ciudate, putem doar specula asupra a ceea ce este adevărata sa natură.

piatra Indonezia 2

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO