Britanicii cred mai mult în extratereştri şi OZN-uri decât în Dumnezeu! Iată rezultatul manipulării oamenilor de 70 de ani!


earthmanheadOare care sunt mai mari şansele ca oamenii să creadă: în Dumnezeu sau în extratereștri? Un sondaj de opinie din Marea Britanie, realizat de Ripley’s Believe It Or Not!, a constatat britanicii cred mai mult în extratereștri decât în Dumnezeu.

Întrebarea a fost pusă la 1.500 de adulți și 500 de copii, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Dintre adulți, 51% cred în extratereștri, în timp ce 25% cred în Dumnezeu. Referitor la creaturile lor supranaturale preferate, 55% dintre adulţi cred în fantome, 51% în extratereştri, 42% în OZN-uri, 27% în îngeri și 25% în Dumnezeu. Adulții intervievați sunt mai superstițioşi decât copiii, iar 26% se protejează de lucrurile rele bătând în lemn. Totodată, se pare că dintre aceşti adulţi, 10% au trăit într-o casă bântuită.

Răspunsurile copiilor sunt mult mai interesante. Ființa lor supranaturală favorită reprezintă o legătură între extratereştri și fantome (64%), apoi OZN-urile (50%), Dumnezeu (33%) și îngerii (27%). Da, e adevărat că OZN-urile nu sunt ființe, dar acest lucru pare că nu i-a deranjat pe respondenți. 26% dintre copii cred că extratereștrii se ascund în oameni, 5% ştiu că recunosc cel puţin un extraterestru, iar 5% consideră că un extraterestru se regăseşte în mama lor.

P.S. Era şi normal ca pe locul 1 să iasă extratereştri, căci de la sfârşitul celui de-al doilea război mondial acest subiect a fost atât de dezbătut în mass-media încât oamenii au început să creadă fără să cerceteze măcar. Dacă acest sondaj se făcea în 1945, cred că credinţa în extratereştri nu era nici 1%. Însă, cei care au răspuns „extratereştri” sau „îngeri”, nu s-au gândit niciodată „cine i-a creat pe extratereştri şi pe îngeri?” Oare nu tot Dumnezeu?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock