Informaţii „Cosmic Top Secret”: NATO se teme de posibili invadatori extratereştri!


Robert O. Dean este un american care a avut o carieră militară strălucită, confirmată de decoraţii primite în războaiele din Coreea şi Vietnam. El a fost detaşat la Centrul de Comunicare al NATO din Europa (SHAPE) (condus de generalul Lemnitzer, comandantul suprem al forţelor aliate din Europa), fiind numit analist al observaţiilor clasificate drept „Cosmic Top Secret” şi, totodată, membru al comandamentului.

La scurtă vreme, i-a fost înmânat un raport ultra-secret în legătură cu o posibilă ameninţare militară contra forţelor aliate din Europa. Spre stupefacţia lui, posibilii atacatori nu erau pământeni, ci extratereştri, documentele conţinute în dosar relatând exclusiv despre apariţii şi prăbuşiri de OZN-uri în Europa. Concluzia era clară: autorităţile militare ale puterilor importante se temeau de un atac extraterestru. Robert Dean relatează toate aceste lucruri într-o carte numită „NATO meets ET”.

Iată ce spune militarul în carte:

„SHAPE a fost alegerea inimii mele. Trebuie să ai un dosar fără niciun fel de pată şi să treci prin multe teste de securitate, ca să fii selectat. Mi-am dorit enorm acel post şi până la urma l-am obţinut. Acolo dispuneam de o acreditare „Top Secret Cosmic”. Este nivelul de securitate cel mai ridicat de la NATO. Am fost detaşat la centrul operaţional al comandamentului suprem. La vremea aceea, lucrurile puteau deveni oricând fierbinţi, în funcţie de cum doreau ruşii să joace partidă după sfârşitul războiului. Dar cel mai tulburător lucru pentru mine nu erau informaţiile stupefiante conţinute în documente, ci faptul că apariţiile de OZN-uri continuau, stârnind mari probleme.

În mod regulat primeam rapoarte legate de întâlnirea cu OZN-uri metalice de dimensiuni mari, pretutindeni deasupra Europei. Ele provocându-le mari problemele piloţilor. Fuseseră semnalate de către radare şi chiar văzute de către piloţi. Unele zburau în formaţie, părând să vină din Uniunea Sovietică, trecând peste Germania de Est, cea de Vest, Franţa, întorcându-se mai apoi peste Canalul Mânecii şi îndreptându-se spre nord, dispărând de pe radarele NATO deasupra Mării Norvegiei. Aceste obiecte erau foarte mari, se deplasau foarte repede, la altitudini mari, ce nu ne erau accesibile pe atunci, şi păreau a fi controlate în mod inteligent”.


Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock