Binecunoscutul profet german Andreas Rill prevesteşte că cel de-al treilea război mondial e cauzat de atacul Germaniei de către Rusia

284

Scriam într-un articol acum 2 ani (https://www.lovendal.ro/wp52/adevaratul-profet-ce-a-prezis-cel-de-al-doilea-razboi-mondial-si-nu-e-nostradamus/) de existenţa unui profet german, pe nume Andreas Rill, care a prevestit foarte exact cel de-al doilea război mondial. Citez din acel articol:

Profetul necunoscut a prezis nu numai că războiul o să dureze cinci ani, dar şi că Germania avea să fie învinsă. După aceea va urma o revoluţie, urmată de o perioadă de mare prosperitate în care, în mod uimitor, banii vor zbura de la ferestre şi vor rămâne neatinşi pe jos. A mai spus că în această perioadă se va naşte un Antihrist, care va inaugura în 1932 o domnie tiranică de nouă ani, va adopta legi noi şi va sărăci în secret poporul Germaniei. Pregătirile pentru un al doilea război, care vor dura trei ani, vor începe în 1939 şi de astă dată Italia va fi aliată cu Germania şi nu va lupta împotriva ei ca în conflictul precedent. Cu toate acestea, Germania va pierde din nou. Poporul german se va ridica atunci împotriva tiranului şi susţinătorilor lui şi „omul şi semnul lui vor dispărea”, într-un an care va conţine cifrele „4″ şi „5″, Germania va fi împresurată de duşmanii ei şi va fi distrusă.

Istoria a demonstrat uluitoarea veridicitate a acestor preziceri. Primul război mondial, în care Italia a luptat împotriva Germaniei, a durat cinci ani, iar Germania a pierdut. A urmat apoi inflaţia în care moneda germană s-a depreciat atât de mult, încât şi-a pierdut orice valoare. Ascensiunea lui Hitler la putere a început în anii 1920, iar în 1933 Partidul Naţional Socialist German al Muncitorilor (nazist) şi-a impus regimul său opresiv, cu Hitler la cârmă. Naziştii au adoptat Legea împuternicirii care îi dădea lui Hitler posibilitatea de a adopta orice lege dorea, marcând astfel în mod efectiv desfiinţarea democraţiei şi zorii dictaturii.

Pregătirile pentru începerea celui de-al doilea război mondial, aşa cum se prezisese, au început în 1939, când Germania a invadat Polonia. Conflictul a durat până în 1945, când Germania a fost împresurată şi obligată să capituleze. Hitler s-a sinucis şi sosirea Aliaţilor a pus capăt domniei partidului nazist.

Profeţii despre al treilea război mondial

Dar, Andreas Rill, profeţeşte şi despre cel de-al treilea război mondial, despre care spune următoarele:

„Şi nenorocirea celui de al treilea eveniment mondial (al treilea război mondial) vine. Rusia atacă sudul Germaniei, dar numai pentru scurt timp şi oamenilor blestemaţi li se demonstrezi că există un Dumnezeu care pune capăt acestui eveniment. În acest timp se petrec lucruri îngrozitoare şi oamenilor nimic nu le mai este de folos; aceşti oameni au mers prea departe şi nu mai dau înapoi, întrucât n-au auzit avertismentul. După aceasta, oamenii – atâţia câţi mai sunt – se liniştesc (…) La terminarea acestei perioade diabolice, învingătorii ipotetici vor veni la cei învinşi, pentru a le cere sfaturi şi ajutor, deoarece şi soarta lor este dificilă. Aceasta întrucât totul este la pământ, la fel ca un monstru… Cine ştie dacă noi mai trăim până atunci, aşa ceva nici nu este de crezut. Scriu aceasta pentru ca dumneavoastră să vedeţi ce a spus el şi totuşi nici unul dintre copii nu va trăi acele timpuri.

În sfârşit, la cel de al treilea eveniment Rusia urmează să invadeze Germania şi munţii vor scuipa de acolo foc, iar rusul va abandona tot materialul de război. Până la Dunăre şi Inn totul va fi făcut una cu pământul şi distrus. Râurile vor fi atât de mici, încât pentru a fi traversate nu va mai fi nevoie de poduri. Populaţia de la Isar nu va avea nimic de suferit, vor bântui numai sărăcia şi mizeria. Oamenii răi vor dispărea cu certitudine (…) În Rusia sunt eliminau toţi potentaţii, iar cadavrele nu le mai sunt îngropate şi nu se mai ocupă nimeni de ele. În această ţară foamea şi dezastrul sunt pedeapsa pentru crimele lor (…) În Germania de Sud va exista un loc în care are loc un eveniment. Mai târziu vin oameni din toată lumea pentru a-l contempla. Apoi papa va fi prezent la încheierea păcii. Însă mai întâi este nevoit să fugă, deoarece este prezentat drept trădător. El vine la Köln, unde găseşte numai un morman de dărâmături, totul este distrus.”

Doar cu puţin timp înaintea morţii sale, în 1958, referitor la cel de al treilea război, Andreas Rill le-a spus fiilor săi: „Durează doar foarte puţin. Eu nu apuc să-l trăiesc, dar voi, copii, gândiţi-vă şi la mine.” Despre al treilea război mondial, el a mai spus că Anglia şi America sunt ocupate cu ele însele (terorism, catastrofe naturale?)