Un astronaut celebru şochează: „Noi, oamenii, suntem extratereştri, venind aici de pe o altă planetă, situată la 3,2 ani-lumină distanţă faţă de Pământ”


Alfred Merrill „Al” Worden (născut la 7 februarie 1932), este un astronaut și inginer american, care a participat ca şi pilot de comandă pentru misiunea lunară Apollo 15 în 1971. El este unul dintre cei 24 oameni care au zburat la Lună.

Worden a ajuns în „Cartea Recordurilor” ca fiind cea mai izolată ființă umană, în timp ce îndeplinea o misiune în modulul de comandă Endeavour. Modulul de comandă orbitală se afla la circa 3.500 de km distanță faţă de orice alte ființe umane. Worden a spus că s-a bucurat de „cele trei zile minunate într-o navă spațială de unul singur”, necomunicând nici măcar cu Pământul, în timp ce afla în zona întunecată a Lunii.

Ei bine, Al Worden a fost intervievat în cadrul emisiunii „Good Morning Britain”, în care a vorbit despre călătoriile spațiale și despre vizitele extratereştrilor pe Pământ. În timpul interviului, Al Worden a făcut câteva afirmaţii şocante, dintre care cea mai importantă e cea în care el afirmă că noi, oamenii, am venit din altă parte. Al crede că noi suntem o rasă extraterestră, care a călătorit pe Pământ, venind de pe o altă planetă.

Al: „Există un alt Pământ, nu există nici o îndoială despre asta și ei” extratereștrii „sunt acolo, poate la 3,2 ani lumină distanță de Pământ”. Foarte interesant e faptul că el dă şi o distanţă exactă – 3,2 ani-lumină, ceea ce înseamnă că ştie mai multe informaţii secrete decât restul lumii. Pe de altă parte, se cunoaşte faptul că cea mai apropiată stea de Pământ, Proxima Centauri, se află la o distanţă de 4,2 ani-lumină faţă de noi. Aşadar, nu e posibil ca acest „alt Pământ” să fie o planetă a stelei Proxima Centauri. Aşadar, avem două posibilităţi: fie este o planetă „liberă”, adică nu orbitează în jurul unei stele, ci pluteşte în spaţiul cosmic, fie aparţine de o stea pitică roşie, nedescoperită oficial, care nu este vizibilă decât în spectrul infraroşu. E posibil ca această stea pitică roşie să fie Nemesis, astrul-pereche al Soarelui nostru, având şi el planete în acest mini-sistem solar.

Oricum, prin declarația lui Al Worden, care a dezvăluit că suntem descendenții unei rase extraterestre care a ocupat anterior o altă planetă, el urmează „trendul” şi altor astronauți care deja au vorbit lumii despre vizita extratereştrilor pe Pământ.

 

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO