Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Arheologii din Mexic au găsit… ce credeţi? Statuia unui extraterestru ce ţine în mână un cap uman!


Experții au descoperit o statuie misterioasă aparținând civilizației antice mayaşe. Artefactul curios descrie un extraterestru, care ţine în mână un cap uman.

Statuia constă dintr-un şarpe care pare să înconjoare figura unui mic „umanoid extraterestru“ care ține în mână un cap uman. Observați capul ciudat și ochii de formă ovală.

Piesa fascinantă conține patru încrustaţii de minerale, cum ar fi obsidian, turcoaz, jad și scoică, și a fost găsit de mai mulţi muncitori. Potrivit cotidianului „El Sol de Puebla“, descoperirea este o dovadă fundamentală a culturii mayaşe, care pentru o lungă perioadă de timp a existat în regiune.

Rafael Julian Montiel, responsabil al muzeului din Xiutetelco, a spus că, întrucât această zonă este adiacentă zonei arheologice din Cantona, mai multe piese de acest tip ar putea fi găsite în viitor.

Mai multe teorii au apărut în legătură cu straniul artefact. Unii văd acolo un extraterestru clasic, care ţine în mână un cap uman, şarpele putând simboliza o veche zeitate reptiliană.

Sursa (traducerea şi adaptarea): elsoldepuebla.com.mx


Lasă un comentariu