Triunghiul Bridgewater: o zonă enigmatică din America, unde s-ar găsi creaturi ciudate, pterodactili, câini fantomatici, elicoptere negre, OZN-uri…


Triunghiul Bridgewater este o zonă de aproximativ 300 de km pătraţi, situată în sud-estul statului american Massachusetts, chiar la sud de Boston. Aici pare a fi o zonă plină de lucruri supranaturale. Printre altele, zona a avut parte de numeroase observații criptozoologice. Începând cu anii 1970, au existat mai multe rapoarte despre creaturi înalte, păroase, asemănătoare maimuțelor, care cutreieră mlaștina. Au fost, de asemenea, numeroase observații de „Păsări ale tunetului” – creaturi uriașe asemănătoare Pterodactilului care au fost văzute luptându-se în aer.

În 1976, aici a existat un raport despre un bărbat care a văzut un câine uriaș, fantomatic, cu ochi roșii, smulgându-le gâtul la doi dintre poneii săi.

Pe lângă aceste criptide, au existat numeroase raportări de animale mutilate (în principal vaci și viței) în regiune. Unii atribuie aceste mutilări cultelor satanice. De parcă toate acestea nu ar fi de ajuns, Triunghiul Bridgewater este plin de observaţii de OZN-uri, care datează din 1760, când se pare că o „sferă de foc” a fost văzută plutind deasupra teritoriului. De atunci au existat numeroase viziuni de obiecte inexplicabile pe cer, inclusiv misterioase elicoptere negre.

O observaţie din 1976 vorbeşte despre două OZN-uri care au aterizat de-a lungul şoselei „Route 44”, în apropierea orașului Taunton, iar altă observaţie din 1994 relatează despre un obiect triunghiular ciudat cu lumini roșii și albe, văzut de un ofițer de poliţie.


Lasă un comentariu