A descoperit Cristofor Columb continentul Americii cu ajutorul OZN-urilor? Luminile misterioase observate de celebrul navigator


Cristofor Columb a fost un celebru navigator italiano-spaniol, binecunoscut pentru faptul că, navigând spre vest, pe Oceanul Atlantic, în căutarea unei rute spre Asia, a descoperit un nou continent, denumit mai târziu, America, în perioada precolumbiană fiind cunoscută doar Lumea Veche.

Columb a efectuat 4 călătorii către America. Prima expediție pleacă pe 3 august 1492 din portul Palos de la Frontera cu navele Santa Maria, Pinta și Nina. Pe 12 octombrie 1492, la ora 2 noaptea, Rodrigo de Triana – un marinar de pe Pinta zărește pământul, descoperind astfel Lumea Nouă (America). Sunt descoperite insulele: Santa Maria Conception, Fernandina, Isabella, Juna, Bohio-Española.

În această primă expediţie, Cristophor Columb şi membrii echipei sale au susţinut că au observat lumini misterioase pe cer. Columb a scris despre asta în jurnalul său, descriind luminile misterioase ca fiind asemenea unei lumânări de ceară, care s-au aprins şi au luminat, părând că indică direcţia tărâmului ce urma să fie descoperit.

Erau acestea formaţiuni ozenistice extraterestre, care i-au indicat lui Columb unde să se îndrepte pentru a descoperi America?


Lasă un comentariu