A descoperit Cristofor Columb continentul Americii cu ajutorul OZN-urilor? Luminile misterioase observate de celebrul navigator


Cristofor Columb a fost un celebru navigator italiano-spaniol, binecunoscut pentru faptul că, navigând spre vest, pe Oceanul Atlantic, în căutarea unei rute spre Asia, a descoperit un nou continent, denumit mai târziu, America, în perioada precolumbiană fiind cunoscută doar Lumea Veche.

Columb a efectuat 4 călătorii către America. Prima expediție pleacă pe 3 august 1492 din portul Palos de la Frontera cu navele Santa Maria, Pinta și Nina. Pe 12 octombrie 1492, la ora 2 noaptea, Rodrigo de Triana – un marinar de pe Pinta zărește pământul, descoperind astfel Lumea Nouă (America). Sunt descoperite insulele: Santa Maria Conception, Fernandina, Isabella, Juna, Bohio-Española.

În această primă expediţie, Cristophor Columb şi membrii echipei sale au susţinut că au observat lumini misterioase pe cer. Columb a scris despre asta în jurnalul său, descriind luminile misterioase ca fiind asemenea unei lumânări de ceară, care s-au aprins şi au luminat, părând că indică direcţia tărâmului ce urma să fie descoperit.

Erau acestea formaţiuni ozenistice extraterestre, care i-au indicat lui Columb unde să se îndrepte pentru a descoperi America?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock