Un fost ofiţer CIA, în cartea sa „Matrix”, ne dezvăluie cum entităţile interdimensionale se hrănesc cu energia noastră şi ne „reciclează” trupul pentru reîncarnare


În 1990, cu aproape un deceniu înainte de lansarea trilogiei populare a filmului „Matrix” (1998/1999), un fost agent CIA, pe nume John Grace, a scris sub pseudonimul Val Valerian o carte denumită „Matrix II: Răpirea și manipularea oamenilor, prin folosirea unei tehnologii avansate”.

„Extratereştrii gri de densitatea a patra” sunt cei care, conform agentului CIA, dispun de tehnologia avansată pentru a atrage energia din câmpul bioplasmic uman. De asemenea, ei au abilitatea de a extrage amintiri și experiențe din ființa umană. Ei sunt cei care așteaptă în lumină atunci când o ființă umană moare; ne aducem aminte astfel de concepţia ortodoxă conform căreia „diavolii dau târcoale unei persoane moarte”. Ființa umană este apoi reciclată într-un alt corp, prin reîncarnare și apoi procesul începe din nou.

John Grace scrie: „Aceste entități au răpit oamenii de milenii întregi; ele privesc Pământul ca pe o fermă mare, hrănindu-se cu energia umană. Oamenii sunt considerați de către entităţile intredimensionale gri ca fiind efectiv materii prime, pentru hrana lor”.

În „Matrix V”, Valerian scrie următoarele: „Ei vor să recicleze spiritele de nivel inferior în procesul reîncarnării. De aici rezultă că lumina și tunelul văzute de muribunzi sunt capcane ale morții. Ei îşi dau seama când un om este pe punctul de a muri şi proiectează asupra muribundului imaginea unui tunel şi a unei lumini albe. Dacă muribundul alege să urmeze acea lumină, atunci el este prins și trimis într-o altă încarnare, la alegerea lor. Unii spun: „Atunci când muriţi, duceţi-vă către lumină”, dar noi ar trebui să facem exact invers: să evităm cu orice preţ lumina”.


Lasă un comentariu