Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Dovada supremă că OZN-urile vin din alte dimensiuni: Google Earth a surprins deasupra muntelui Shasta din California un OZN care iese dintr-un portal sau gaură de vierme!

  •  
  •  
  •  
  •  

OZN muntele ShastaNu o dată, ci doar de câteva ori am vorbit pe acest site despre muntele Shasta (vezi ultimul articol despre muntele Shasta: Incredibila întâlnire cu Adama, înalt preot al oraşului aflat în interiorul Pământului, sub muntele Shasta din California). Acest vulcan activ de peste 4.300 de metri se spune că ar ascunde legende fantastice. Se crede că Muntele Shasta ar fi frecventat de oameni din rasa Titan-Atlan, supravieţuitori din Lemuria şi Atlantida ce locuiesc în lumea subpământeană din Agharta, de unde pornesc mai multe tuneluri spre civilizaţia noastră de la suprafaţă, unul din ele ieşind printre munţii din California.

Doar simple poveşti nemuritoare? Nu ştiu… mai gândiţi-vă! Haideţi să vedem o descoperire incredibilă cu „materialul clientului”. Adică să luăm pozele făcute de Google Maps pentru cartografierea zonei din jurul Muntelui Shasta şi să observăm acolo prezenţa unui OZN extrem de clar! Acesta se poate observa într-o serie de fotografii ca fiind rotund şi argintiu, claritatea sa fiind mare, întrucât Google foloseşte doar material HD. Poate acuza cineva pe Google de „photoshopat”? Dacă da, atunci eu zic să nu mai avem încredere în nicio poză pe care o vedem, şi asta pentru că toate pot fi prelucrate/modificate!

Toate pozele Google Maps le puteţi accesa mai jos:
http://goo.gl/maps/XVaE5
http://goo.gl/maps/Uhxr7
http://goo.gl/maps/9aHpD
http://goo.gl/maps/QTPAf
http://goo.gl/maps/w0Yx1
http://goo.gl/maps/bTiuf
http://goo.gl/maps/Q8QES
http://goo.gl/maps/JzWlt
http://goo.gl/maps/y6Avv
http://goo.gl/maps/Dwgcy

Să explicăm puţin pozele de mai jos. Deasupra muntelui Shasta se observă mai întâi o gaură de vierme sau un portal, din care iese un OZN:

 

OZN muntele Shasta 1

Apoi, OZN-ul începe să crească în mărime, devenind din ce în ce mai solid:

OZN muntele Shasta 2

În poza următoare, se observă dispariţia portalului, iar OZN-ul începe să capete forma unui ou:

OZN muntele Shasta 3

În faza a patra, obiectul începe să-şi schimbe forma, ca şi cum s-ar adapta realităţii noastre:

OZN muntele Shasta 5

Mulţi ar spune că aceste fotografii nu ar fi decât nişte picături de apă pe obiectivul camerei foto. Nu exclud această posibilitate, dar priviţi ultima poză de mai jos. Deja „picătura” capătă forma obişnuită de OZN:

OZN muntele Shasta 6

Probabil că acesta este unul dintre cele mai bune OZN-uri surprinse de Google Earth ca urmare a clarităţii sale. Seria de poze surprinse de Google Earth mai indică faptul că obiectul necunoscut a venit printr-un portal sau „gaură de vierme”, ceea ce ar demonstra faptul că OZN-urile ar fi obiecte provenind din alte dimensiuni ale Universului.


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu