Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Asta da predicţie! Un prezicător celebru a reuşit să „vadă” cu 3 luni înainte moartea faimosului rock star John Lennon! Vă mai îndoiţi de fenomenele paranormale!?


moartea lui John LennonJohn Lennon, celebru membru al formaţiei Beatles, a fost asasinat pe 8 decembrie 1980 în New York de către un maniac pe nume Mark Chapman. Lennon a fost împuşcat de 4 ori cu un pistol, la intrarea clădirii în care locuia. Tocmai în seara aceea, John Lennon semnase un autograf pentru Chapman, pe albumul „Double Fantasy”. Trupul lui John Lennon a fost ulterior incinerat. Cât despre criminal, Chapman, acesta se află la închisoare şi în ziua de astăzi, când scriu acest articol (noiembrie 2014).

Dar, altceva doresc să scot în evidenţă cu acest articol. Vreau să vorbesc despre o predicţie extraordinară făcută despre moartea lui John Lennon de către Alex Tanous. Acesta din urmă a fost un faimos om, interesat în special de partea „paranormală” a vieţii. Născut în 1926, Tanous avea puteri psihice încă de la vârsta de 18 luni. La 9 ani, el a previzionat moartea unui apropiat al familiei, iar la 13 ani a avertizat un băiat că va fi ucis pe calea ferată, lucru s-a şi întâmplat în urma unui accident feroviar. În anii care au urmat, Tanous şi-a demonstrat abilităţile în teleportare, comunicarea cu fantomele şi alte aspecte paranormale.

Pe 23 august 1980 (deci, cu circa 3 luni şi jumătate înainte), în timpul unui interviu la televiziune luat de Lee Spiegel, acesta i-a cerut să facă o prezicere pentru următoarele luni în legătură cu lumea muzicii rock paranormalului Alex Tanous. Acesta a răspuns astfel: „un celebru star va muri într-un mod neobişnuit. Această moarte va afecta multă lume, din cauza marii popularităţi pe care o are acest star“. A mai adăugat că acest bărbat trăia în Statele Unite, dar că nu era nord-american. În particular, i-a dat lui Lee Spiegel o listă cu candidaţi, iar în fruntea acesteia era John Lennon.

Precum am spus mai sus, pe 8 decembrie 1980, John Lennon a fost împuşcat mortal la intrarea în clădirea Dakota din New York, chiar vizavi de locul în care se înregistrase interviul amintit. Dacă şi asta e o simplă coincidenţă…


Lasă un comentariu