Detectaţi OZN-urile cu ajutorul unui nou soft spectaculos pentru „vânătorii de extratereştri”: „UFO Detector”!


filmare OZNUn nou program care foloseşte webcam-ul calculatorului conectat la USB poate fi folosit pentru a scana cerul, pentru a detecta OZN-urile, și atunci când observă ceva care nu este o pasăre, avion sau alt obiect cunoscut, va înregistra OZN-ul pentru dvs. Programul a fost creat de către ProjectCE: Connecting Evidence și este numit simplu „UFO Detector”, adică „Detectorul de OZN-uri”. Acesta este disponibil pentru a fi downloadat gratuit de pe site-ul www.projectce.org.

Potrivit site-ului mai sus menţionat, programul include un algoritm de detectare care caută orice obiect emițător de lumină, care nu poate fi identificat. Cu alte cuvinte, acesta va fi capabil să detecteze dacă obiectul este ceva pământesc sau nu. Pentru a contribui la îmbunătățirea algoritmului, utilizatorii pot trimite imagini ale obiectelor pe care „UFO Detector” le detectează a fi OZN-uri, dar care, evident, că nu sunt. Aceste „falsuri pozitive” vor ajuta software-ul de a nu mai face aceleași greșeli în viitor.

Atunci când un OZN este reperat de către software, el este înregistrat într-un format video de înaltă definiție, astfel încât să poată fi examinat mai târziu. În prezent, nimic nu poate opri un farsor în a adăuga un videoclip cu un OZN fals. Cu toate acestea, ProjectCE intenţionează să dezvolte un format video sigur pentru program în viitor, astfel încât manipularea să nu mai treacă nedetectată.

ProjectCE speră că programul lor va ajuta la producerea unor videoclipuri mai bune despre OZN-uri. Site-ul afirmă: „Credem că putem avea un număr mai mare de filmări bune, prin care ne putem schimba felul în care ne uităm la OZN-uri”. Un alt obiectiv viitor al lui ProjectCE este acela de a crea un forum on-line pentru ca oamenii să prezinte videoclipurile de OZN-uri, sa le analizeze și să discute concluziile lor.

Dacă vreţi să downloadaţi acest progrămel, sunteţi liberi să o faceţi oricând!

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock