Fostul preşedinte american, Richard Nixon, ar fi ascuns într-o „capsulă a timpului” o scrisoare în care dezvăluie că SUA are sub protecţie o fiinţă extraterestră


Într-o relatare spectaculoasă a unui „insider” pe nume Robert Merritt, acesta dezvăluie pentru prima oară în public trei întâlniri incredibile cu președintele american Richard Nixon, într-o locație subterană secretă, situată sub Casa Albă!

Richard Nixon (1913 – 1994) a fost al 37-lea președinte al Statelor Unite, îndeplinind această funcție între 1969 și 1974, când a devenit primul și încă singurul președinte american care a demisionat din funcție.

Președintele Nixon i-ar fi dezvăluit lui Merritt un mesaj special, pe care Nixon l-a citit cu voce tare, înainte de a-l sigila în Casa Albă, pentru ca generațiile următoare să învețe adevărul. Scrisoarea conținea informații conform cărora Statele Unite ar fi obținut și avea sub protecție o ființă extraterestră.

Oamenii de știință de la Los Alamos au învățat în cele din urmă să comunice cu ființa din spaţiul cosmic și au dezvoltat cunoștințe ample din această interacțiune, care le-au ajutat să obțină tehnologii avansate.

Merrit pretinde că doar el şi Henry Kissinger (consilierul pentru securitate naţională a preşedintelui SUA) mai știau despre existența scrisorii, iar aceasta nu ar fi trebuit să cadă în mâinile FBI-ului sau CIA-ului. Nixon a dezvoltat o mare încredere în Merritt, care a avut un rol important în supravegherea ilegală a dușmanilor politici ai lui Nixon. Scrisoarea a fost îngropată într-o „capsulă a timpului”.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock