„Zona 122” – un laborator secret din Antarctica unde se pot ascunde multe lucruri


Toată lumea pasionată de conspiraţii a auzit deja de „Zona 51”, una dintre cele mai faimoase baze ale Armatei Americane situată lângă Lacul Sărat (Groom Lake), din statul Nevada, Statele Unite ale Americii. Mulți ufologi cred că, in această zonă activează mai multe tipuri de aparate de zbor neidentificate (OZN-uri) si că, din acest punct al planetei intră și ies aparate de zbor cu viteze foarte mari (peste 10.000 km/h). Unii spun că acolo există o bază subterană, unde s-au făcut primele contacte cu extratereştrii.

Însă astăzi vom vorbi despre o posibilă bază unde se fac diverse experimente secrete, conform unor teorii conspiraţioniste. Ea se numeşte „Zona 122” din Antarctica, făcând parte din ASPA (zone special protejate din Antarctica). În total, există 170 de asemenea facilităţi în Antarctica, cele mai multe fiind folosite pentru cercetare științifică (de exemplu, explorarea aurorelor polare şi a stratului de ozon). Dar, unele din aceste facilităţi pot avea şi alte scopuri, ca de exemplu cercetarea fiinţelor venite din alte dimensiuni.

Revenind la „Zona 122”, aceasta se află localizată pe Insula Ross, în Antarctica îngheţată şi enigmatică, nefiind deloc accesibilă. Zona 122 este sub control militar, 24 din 24 de ore pe zi și a fost sigilată ermetic. Zona este operată de programul Antarctic al Statelor Unite şi al Noii Zeelande. Echipa de cercetare trebuie să lucreze cu calculatoare vechi, care nu sunt echipate cu un port USB, ci cu o unitate de dischetă.

Din 1959, 122 cercetători din Noua Zeelandă lucrează în Zona 122, lângă stația de cercetare americană McMurdo. Stația McMurdo este cea mai mare instalație de cercetare și logistică din Antarctica, fiind operată de programul Antarctic al Statelor Unite.

Conform unor conspiraţionişti, lângă Zona 122 s-ar afla intrarea în interiorul Pământului. Tot acolo s-ar ascunde şi celebrul „Clopot nazist”, un dispozitiv incredibil dezvoltat de oamenii de ştiinţă nazişti, care ar fi putut fi folosit pentru a călători în trecut (nu şi în viitor), “îndoind” gravitaţia”. Conform unei teorii a conspiraţiei dezvăluită de cotidianul britanic dailystar.co.uk, această armă s-ar ascunde într-o unitate secretă din Antarctica (citiţi mai multe AICI: “Clopotul nazist”, o maşină a timpului a lui Hitler, se află ascuns în Antarctica sau a fost capturat de SUA?).

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO