Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Într-un crater de pe planeta Marte se află un hangar artificial în care sunt depozitate nave spaţiale? Descoperire uluitoare cu ajutorul lui Google Mars


Deşi cercetătorii (în special cei de la NASA) vor să ne convingă că Marte este o planetă aridă, nelocuită niciodată de fiinţe, totuşi ceea ce putem observa în unele imagini transmise de agenţiile spaţiale par să contrazică acest lucru. Şi, cititorii fideli de pe acest site cunosc multitudinea de subiecte pe care le-am scris pe această temă.

De pe pagina de YouTube Behind the Scenes, remarcăm un videoclip din 24 iunie 2021, în care se vorbeşte despre o posibilă bază secretă construită într-un crater de pe planeta Marte. Aplicaţia Google Mars (ce a folosit imaginile luate de roboţii şi sateliţii NASA) arată pe Marte un crater cu o lățime de 4 km, în care pare să fi fost construită o structură masivă, asemănătoare unei clădiri.

Aşa cum se spune şi în descrierea videoclipului „sunt vizibile două zone negre mari dreptunghiulare, separate de un stâlp dreptunghiular, iar în fața structurii, pe partea stângă, se află o altă clădire”.

Dar, înainte de a presupune că este o bază secretă, există și posibilitatea ca structura să nu fie altceva decât un artefact de compresie cauzat de software-ul de compresie digital de la Google, oferindu-i un aspect pixelat.

Totuşi, alte cratere din apropiere nu prezintă structuri similare, ceea ce face posibil ca structura uriașă din acest crater să nu fie un artefact de compresie, ci pur şi simplu un hangar artificial, cu două intrări, pentru a păstra navele spațiale – susţine autorul videoclipului.

Coordonatele de pe Google Mars: 10°47’20.46 „N 130°0’41.91” E

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): videoclipul YouTube


Lasă un comentariu