Miraculoasa „Biostaţie Alfa” … iată dovada unei structuri artificiale pe Marte!

6.780 vizualizari

Iată cu adevărat o descoperire importantă a unui american, pe nume David Martines.  În timp ce naviga întâmplător pe aplicaţia Google Mars (http://www.google.com/mars/) a dat peste o structură foarte ciudată, de formă cilindrică, ce pare a fi de origine artificială. Obiectul pe care l-a denumit „Biostaţia Alfa” l-a intrigat foarte mult, ceea ce l-a determinat să facă acest mic filmuleţ de mai jos, pe care l-a publicat pe contul său de YouTube. Mai jos, puteţi citi întreaga traducere a filmuleţului:

* Acesta e un videoclip despre ceva ce am descoperit pe Google Mars întâmplător.

* I-am dat numele de „Biostaţia Alfa” pentru că am presupus că acolo a locuit ceva, locuieşte în prezent sau va locui.

* Este foarte ciudată şi e chiar mare. Are peste 200 metri lungime şi circa 50 de metri lăţime.

* Are forma unui cilindru.

* Ar putea fi o staţie electrică, un recipient biologic sau un garaj imens. Eu sper că nu e vreo armă.

* Oricare ar fi construit-o, a făcut-o cu un scop. Nu-mi pot imagina care a fost ţelul, nu-mi pot imagina de ce-ar vrea ca cineva să trăiască pe Marte.

* Ar putea fi o staţie de oprire pentru călătorii spaţiali care nu ar dori să vină direct pe Pământ.

* Ar putea ca această staţie să aparţină lui NASA, dar nu ştiu dacă ei vor recunoaşte acest lucru. Nu stiu cum au reuşit să construiască aşa ceva, fără ca oamenii să-şi dea seama. Dar eu mă îndoiesc că NASA ar avea de-a face cu aşa ceva. Nici măcar nu sunt sigur că NASA ar şti despre staţie.

* Ar fi foarte interesant dacă s-ar putea obţine o rezoluţie mai mare a acestei regiuni. Nici nu ştiu dacă ar fi valabilă. Am tot căutat pe Internet şi nu am găsit vreo rezoluţie mai bună a acestei regiuni.

* Pare a fi bine menţinută şi în mod categoric nu-i vreo stâncă sau vreun munte. Şi nu cred că e vreun robot spaţial folosit în exploatarea planetei Marte care să aibă dimensiunile de 200 metri x 50 metri.

* Deci, iat-o! Dacă aveţi ceva de spus, aş fi interesat să aud părerea voastră. Convingeţi-vă şi voi…e foarte intrigant. Vă rog comentaţi şi spuneţi-mi ce vedeţi. Nu ştiu altceva ce să mai spun…Am să postez pe contul meu de YouTube coordonatele de pe Google Mars, pentru ca voi să daţi Copy + Paste.

P.S. Coordonatele exacte ale „Biostaţiei Alfa” sunt: 71 49’19.73″N 29 33’06.53″W. Se pare că David Martines, descoperitorul structurii, a trimis câteva emailuri la NASA pentru a lămuri această situaţie dar n-a primit niciun răspuns. Oare de ce? Ce reprezintă această structură?