Pe Marte au fost descoperite 3 turnuri care au aceeaşi poziţie ca cele 3 piramide egiptene de la Giza! E doar o coincidenţă?


Suprafața marțiană este plină cu surprize pentru fanaticii cu ochi de vultur, care își dedică timpul lor în studierea „planetei roşii”, pentru detalii neobișnuite și anomalii. În timp ce cele mai multe dintre așa-numitele „revelaţii” pot fi ușor atribuite pareidoliei (tendința umană de a atribui modele și structuri de obiecte necunoscute unora familiare), altele nu pot fi respinse atât de ușor. Ca, de exemplu, cele trei turnuri descoperite în regiunea Terra Meridiani a planetei Marte.

Turnurile perfect aliniate ca şi structuri au fost reperate de către cercetătorii OZN care investighează posibilitatea existenţei unor baze extraterestre pe Marte. Interesant e faptul că cele trei turnuri seamănă aproape exact ca şi poziționare cu piramidele din Giza, despre care se spune că ar indica cele trei stele principale din constelația Orionului.

Cunoștințele astrologice şi astronomice avansate ale vechilor egipteni și capacitatea lor incredibilă de inginerie i-a uimit şi nedumerit pe oamenii de știință și pe arheologi, astfel încât se sugerează că acestor oameni din vechime le-a fost oferit sprijinul de către o rasă extraterestră avansată. Ar putea fi posibil ca aceeași rasă de extratereştri care i-a ajutat pe egiptenii antici să fie responsabilă pentru construirea acestor structuri ciudate pe suprafața marțiană? Totuşi, nu există dovezi clare care să sugereze o legătură definitivă între piramidele construite de vechii egipteni și cele 3 turnuri de pe Marte. Cu toate acestea, cercetătorii OZN, cum ar fi Jose Luis, cred că datorită caracteristicilor specifice ale turnurilor marţiene, n-ar fi exclus ca acestea să fie de origine artificială.

Verificaţi imaginea RAW a structurilor marţiene AICI.

Oricum, despre aceste turnuri de pe Marte am mai vorbit şi altă dată. Într-un articol din 2013 (Un blogger american a găsit pe Marte, cu ajutorul lui Google Mars, turnuri de aur construite de extratereştri sau atlanţi! De ce NASA ne ascunde adevărul?), spuneam că bloggerul Scott C. Waring susţine că a găsit mii de turnuri aurite pe suprafaţa lui Marte. Într-un articol mai vechi, din 2011 (Incredibilă descoperire cu Google Mars: un “turn al diavolului” înalt de 5 km, asemănător cu Marele Sfinx din Egipt), vorbeam despre un „turn al diavolului” descoperit pe Marte, turnul ce s-ar asemăna cu Marele Sfinx din Egipt.

 


Lasă un comentariu