Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO

Un blogger american a găsit pe Marte, cu ajutorul lui Google Mars, turnuri de aur construite de extratereştri sau atlanţi! De ce NASA ne ascunde adevărul?


turnuri de aur pe MarteScott Waring, de pe site-ul UFO Sightings Daily, a mai făcut o descoperire șocantă pe planeta Marte, cu ajutorul aplicației Google Mars. Din păcate, Google lucrează cu guvernul american, aşa că 75% din pozele de pe Marte sunt blurate şi doar 25% sunt la calitate maximă. Dar, cenzura guvernamentală mai are şi unele scăpări… căci Scott susţine că pe suprafaţa planetei roşii a găsit nu zeci sau sute, ci mii de structuri care au forma unor turnuri, şi care mai sunt şi aurite, căci strălucesc în culoarea metalului preţios! Aurul de pe turnuri îşi schimbă nuanţa, din roz în verde… dar toate turnurile sunt, conform bloggerului american, structuri artificiale.

Clădirile aurite de pe Marte au înălţimea cuprinsă între 90 şi 120 de metri nefiind situate unele lângă altele, ci distanţate, acest lucru demonstrând că ele au fost create de fiinţe artificiale!

Bloggerul american îşi mai doreşte ca, prin aceste videoclipuri, să forţeze NASA să nu mai ascundă publicului adevărul şi să ne spună adevărul gol-goluţ despre prezenţa extratereştrilor pe Marte. E posibil ca acum planeta Marte să nu mai fie locuită, nefiind propice pentru viaţă, dar dacă în trecut ea a fost locuită? Poate chiar de strămoşii noştri, atlanţii…


Lasă un comentariu