Izgonirea din ceruri a lui Lucifer (2): ce rol a avut prinţul Lucifer în venirea planetei Nibiru în sistemul nostru solar?


Vorbeam în articolul publicat ieri (O teorie cutremurătoare privind originea „războiului din ceruri” din Biblie: este Lucifer fiul unei regine-extraterestre din Orion, iar după „izgonirea din Paradis” şi-a stabilit reşedinţa în steaua Aldebaran?) despre o teorie a scriitorului şi cercetătorului Wes Penre, conform căreia Lucifer este o fiinţă reală, extrem de avansată, aproape nemuritoare, fiul unei regine-extraterestre din Imperiul Orion, dar împotriva căreia s-a revoltat şi pentru asta a fost alungat din Paradis (eveniment povestit şi în Biblie).

Astăzi am să vă mai prezint câteva idei din această teorie interesantă:

1) Sirius este cea mai strălucitoare stea observată cu ochiul liber de pe cer, fiind situată la 8,6 ani-lumină. Conform astronomiei oficiale, sistemul Sirius este format din:
– Sirius A – steaua-principală, cea vizibilă cu ochiul liber, ce emană mai multă energie decât Soarele;
– Sirius B – o mică stea pitică.

2) Dar, conform teoriei lui Wes Penre, sistemul Sirius mai cuprinde încă două stele:
– Sirius C – o stea roşie pitică, a cărei prezenţă este teoretizată chiar şi de către oamenii de ştiinţă. În 1995, studii gravitaţionale au arătat posibila existenţă a unei stele roşii pitice, care orbitează Sirius A cu o perioadă orbitală de 6 ani tereştri. Wes Penre spune că Sirius C se mai numeşte şi „Steaua întunecată” („Dark Star”).
– Sirius D – care nu ar fi altcineva decât Soarele nostru! Despre posibilitatea ca Soarele să orbiteze steaua Sirius A la 800.000 de ani am vorbit şi eu în acest articol – O nouă ipoteză fascinantă: Şi dacă Soarele nostru se învârte în jurul lui Sirius, cea mai strălucitoare stea de pe cerul nopţii?

3) Sirius A este populat în principal de hibrizii lui Lucifer, care sunt copiii lui Lucifer și Isis. Sirius B, mica stea pitică albă, este populată de urmașii lui Marduk (fiul lui Lucifer); urmaşii lui Marduk au mai populat steaua Alpha Draconis. Sirius C este populată de extratereştrii „nibirueni”, pentru că provin de pe planeta Nibiru.

4) În timpul unei bătălii între Imperiul Orion şi rebelii conduşi de Lucifer (nibiruenii erau de partea lui Lucifer), Sirius C a fost explodată, ca urmare a folosirii armelor nucleare. Planeta lor, Nibiru, a fost expulzată în spaţiul cosmic, iar atmosfera acestui corp ceresc a fost distrusă. Lucifer i-a ajutat pe nibirueni să-şi construiască o atmosferă artificială subterană. Oamenii de știință ai lui Lucifer au început apoi să folosească aurul pentru a putea, încet, să restabilească atmosfera originală, trăgând și din căldura din interiorul planetei, creând un fel de efect de seră, care a făcut ca planeta să fie destul de locuibilă, chiar și fără stea.

Mai mult, cu timpul, Lucifer și echipa sa au transformat Nibiru într-o navă spațială extraterestră. De atunci, nibiruenii au reușit să călătorească prin spațiul cosmic, folosind „podurile Einstein-Rosen” pentru a călători pe distanțe lungi. Nibiru a fost folosit de atunci pentru ca extratereştrii să poată vizita Pământul și sistemul nostru solar.

Cercetătorul Zecharia Sitchin, din contra, credea că planeta Nibiru (planeta extratereştrilor Anunnaki) a fost „capturată” de Soare, pe care îl orbita odată la 3.600 de ani.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO