Nu e o glumă: cercetătorii lucrează la o tehnologie, SoulPhone, cu care să putem comunica cu cei morţi!


Există câteva fenomene paranormale care nu pot fi explicate de ştiinta modernă. Printre acestea fenomene se numără şi “telefoanele primite de la morţi”. Cel care sună este decedat şi, de obicei, a avut o legătură strânsă cu destinatarul. În astfel de cazuri, telefonul sunaă normal, dar poate suna anormal. De obicei, legătura este foarte slabă şi vocea celui mort dispare încetul cu încetul, dar vocea este uşor de recunoscut şi pronunţă de regulă nume familiare sau ale animalelor de companie.

Dar, acum vorbind serios, există vreo tehnologie care să pună capăt decalajului de comunicare dintre lumea materială și viața de apoi? Conform a doi oameni de ştiinţă, se pare că da. Lisa Cedrone, director executiv la Societatea Sarasota C.J. Jung şi Mark Pistick, psiholog clinic, speră ca noua tehnologie să-i poată contacta pe cei morţi. A primit denumirea generică de „SoulPhone”, adică „telefonul sufletului”.

Mark Pistick a scris, împreună cu  dr. Gary Schwartz de la Universitatea din Arizona, cartea intitulată „Realitatea mai mare a vieţii”, în care spune următoarele: „Întrebarea acum nu mai e „Este posibilă comunicarea cu spiritul?”, ci ” De ce va fi nevoie pentru a institui o tehnologie care să facă comunicarea cu spiritul extrem de fiabilă, practică și accesibilă?”

Celălalt specialist, Lisa Cedrone, a spus: „Când am auzit prima dată de SoulPhone, primul meu gând a fost că acela că necesită timp. Tot ceea ce știm funcționează pe modele vibraționale și cred că abilitățile mele receptive de a primi aceste transmisii s-au schimbat după experiențele mele din apropierea morţii. Acum că știu că creierul nostru este capabil de acest lucru, sunt sigură că putem produce tehnologia care poate aduce la viaţă aceste abilități”.

Proiectul la care lucrează cei doi beneficiază de o finanţare de 2 milioane de dolari, din contributiile unor donatori in mare parte anonimi. În acest proiect sunt incluşi ingineri, fizicieni sau programatori.

Cercetătorii vor ca SoulPhone să includă patru moduri: un SoulSwitch care permite utilizatorului să dea răspunsuri de tip „da/nu” spiritelor de pe celălalt tărâm; o tastatură pentru o comunicare mai precisă; o aplicație audio pentru dialog verbal; o componentă video pentru capturarea imaginilor spiritelor celor care au decedat. Experimentele se desfășoară în interiorul echivalentului unei cuști Faraday, o incintă care blochează undele electromagnetice și toate celelalte forme de interferență. Hardware-ul dispozitivului include, printre altele, instrumente sensibile pentru a măsura fotonii de lumină, ​​precum şi o cameră video de mare viteză care poate înregistra până la 60.000 de cadre pe secundă, pentru a putea surprinde „entităţi din cealaltă lume”.

Dacă s-ar dovedi că tehnologia SoulPhone funcţionează, care ar putea fi implicațiile? Unii oameni vor spune: „Doamne, aceasta validează ceea ce au învățat diferite religii timp de milenii, că există viață după moarte”. Dar alții vor spune: „Ei bine, renunțaţi la religie, ce mai aveţi nevoie de ea?” Există multe puncte de vedere, dar trebuie să fim conştienţi de faptul că moartea nu este sfârșitul vieţii.

Pentru mai multe informații despre SoulPhone, vizitați thesoulphonefoundation.org.

Sursa (traducerea şi adaptarea proprie): heraldtribune.com

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.
Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock