Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Incredibilul caz Valdes din Chile: răpirea „extraterestră” a unui subofiţer, care a îmbătrânit în 15 minute cât în 5 zile!

  •  
  •  
  •  
  •  

blank
Imagine: ufosinsight.com

Ne aflăm pe 25 aprilie 1977 în Putre, o mică aşezare situată la nordul statului Chile. Atunci a avut loc un incident care a rămas celebru în istoria ufologică, cunoscut sub numele de „cazul Valdes”. Ce s-a întâmplat atunci?

Spre ora 4:15 dimineaţa, 6 soldaţi din armata chiliană stăteau în jurul unui foc de tabără, în timp ce alţi doi camarazi stăteau de pază în imediata apropiere. Deodată, au apărut pe cer două obiecte de zbor strălucitoare, ce au coborât încet asupra zonei respective. Unul din OZN-uri s-a lăsat în spatele unui munte din apropiere. Celălalt OZN zbura la o depărtare de numai câteva sute de metri de soldaţi şi, în final, s-a apropiat foarte mult de ei. Comandantul patrulei a ordonat subofiţerului Armando Valdes, care avea atunci 22 de ani, să aranjeze imediat oamenii în poziţie de luptă.

Când OZN-ul s-a apropiat şi mai mult, Valdes a pornit singur spre el. Dar, din farfuria zburătoare, ce plutea la câţiva metri de sol şi sub care stătea acum caporalul, a pornit o rază de lumină strălucitoare, orbitoare. În clipa următoare, parcă l-ar fi înghiţit pământul pe Valdes. Pur şi simplu se topise! În acel moment, a plecat şi OZN-ul. Soldaţii au început febril să-şi caute superiorul, însă nu au găsit nicio urmă a dispărutului.

Totuşi, după un sfert de oră, Valdes s-a întors. A apărut atât de brusc în faţa oamenilor săi, ca şi cum s-ar fi rematerializat. A încercat să le mai spună ceva, dar din gură nu i-au ieşit decât nişte sunete confuze, de neînţeles, după care a leşinat.

După câteva ore, subofiţerul şi-a recăpătat cunoştinţa. S-a uitat extrem de surprins la ceasul lui de mână. Aşa după cum au spus toţi martorii, acesta mai arăta încă ora 4:30. Era ora exactă la care s-a întors Valdes. Totuşi, indicatorul datei era dat înainte cu cinci zile întregi. Şi era ceva şi mai de necrezut: în timpul absenţei de numai un sfert de oră, soldatului i-a crescut barba de parcă nu s-ar fi bărbierit de cinci zile. Sau altfel spus: în timpul celor 15 minute, Armando Valdes a îmbătrânit cu 5 zile!


  •  
  •  
  •  
  •  
Reclame
Orgoni Crystal