Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Explicaţii incredibile privind cele 13 dimensiuni ale Universului nostru, conform unei noi teorii ezoterice


O nouă teorie ezoterică ne descrie dimensiunile superioare (începând cu dimensiunea a patra) din acest Univers şi dincolo de Universul fizic. Primele trei dimensiuni le cunoaştem şi noi, căci trăim în ele, aşa că începem cu dimensiunea a patra.

A patra dimensiune – este tărâmul minții colective a umanității. Gândurile și emoțiile sunt cele care ne conduc societatea zi de zi. Întreaga istorie a omenirii pe această planetă este cuprinsă în cea de-a patra dimensiune. Toate gândurile și sentimentele sunt coduri vibraționale încorporate în țesătura celei de-a patra dimensiuni, unde rămân în eternitate, pentru că nu există timp în cea de-a patra dimensiune. Când visezi, permiți minților tale subconștiente și supraconștiente să comunice între ele într-un mod simbolic într-un tărâm atemporal. Visele nu sunt întâmplătoare, sunt mesaje. Telepatia, canalizarea și controlul minții sunt practici care utilizează secretele celei de-a patra dimensiuni pentru a controla și manipula oamenii. Zeii antichității nu sunt cu adevărat zei, sunt doar arhetipuri de a patra dimensiune care se manifestă în dimensiunea a treia folosind anumite canale. Aceste canale pot fi lideri politici sau lideri religioși.

Când mesajele de la inteligențe superioare ajung în dimensiunea a patra, ele se împart în două polarități, cele luminoase și întunecate. Ai putea spune că există planuri bune și planuri rele, dar binele și răul sunt doar paradigme bazate pe principiile luminii și întunericului. Câmpurile electromagnetice care călătoresc prin dimensiunea a patra se întâlnesc cu câmpurile magnetice din a doua dimensiune care se ridică de pe Pământ în dimensiunea a treia, unde sunt stabilite realitățile fizice. Când poeții scriu sau muzicienii compun muzică, ei se ancorează în forme de gândire de dimensiuni superioare și le folosesc ca idei pentru a crea. Când cineva asasinează un politician sau un activist celebru, de obicei nu este conștient de faptul că pune în aplicare gândurile și impulsurile altcuiva. Știința celei de-a patra dimensiuni este mecanica cuantică, care se ocupă de proprietățile luminii. Lumina poate fi privită ca o particulă sau o undă, în funcție de punctul de observație. În realitatea ultimă lumina este ambele, iar mijloacele prin care se manifestă în realitatea fizică sunt date de conștiință.

A cincea dimensiune – este tărâmul luminii, care este centrat în chakra inimii planetei. Așa cum chakra inimii fiecărei persoane este centrul sistemului de șapte chakre, tot așa inima este centrul sistemului de chakre a Pământului. Pământul trece acum prin centura de fotoni care iradiază din centrul galaxiei. Fotonii sunt particule de lumină care vibrează pe întregul spectru al radiației electromagnetice. Ele variază de obicei de la unde de joasă frecvență până la raze gamma. Razele gamma dețin mult mai multă energie decât razele de joasă frecvență, astfel încât efectul Pământului care trece prin centura de fotoni este o expansiune a conștiinței. Exploziile de raze gamma fac ca oamenii să fie conștienți de nouă dimensiuni simultan. Cu 225 de milioane de ani în urmă, Pământul se afla într-o poziție similară, când a fost ales pentru a fi un laborator pentru formele biologice de viață.

A cincea dimensiune este centrată în inimă. În dimensiunea a patra, lumina apare fie ca o particulă, fie ca undă, dar în dimensiunea a cincea apare ca ambele simultan. Știința celei de-a cincea dimensiuni este creativitatea, care este punctul de control pentru toate creațiile care se manifestă în mai multe dimensiuni în mod sincron.

A șasea dimensiune – este tărâmul formelor geometrice care țin împreună clădirile și oamenii în cea de-a treia dimensiune. Este casa corpurilor noastre spirituale. Cu mult timp în urmă, civilizațiile antice au descoperit că clădirile durau mai mult atunci când reflectau geometriile sacre, din a șasea dimensiune. De ce credeţi că structuri precum marile piramide, Sfinxul și altele durează mii de ani? Se datorează faptului că acele structuri au fost construite cu energii puternice ale celei de-a șasea dimensiuni, energii pe care oamenii dotați cu clarviziune le pot vedea. Obiectele durează mai mult atunci când sunt venerate de oameni. A șasea dimensiune este analogă cu teoria formelor a lui Platon. Tot ceea ce vedeți în a treia dimensiune este o copie a unei paradigme perfecte în a șasea dimensiune.

În a treia dimensiune, vacile sunt animale care mănâncă iarbă și produc lapte, dar în cea de-a șasea dimensiune o vacă este un model geometric conținut într-un câmp morfogenetic vibrant. Cele mai multe dintre corpurile noastre sunt de fapt spațiu gol – dar de ce părem că suntem formaţi din materie solidă? Se datorează faptului că ale noastre câmpuri morfogenetice individuale țin forma noastră împreună prin vibrația celor patru corpuri ale noastre. Oamenii de știință de astăzi descoperă că atunci când transmit într-un embrion de broaște informațiile de câmp morfogenetic ale unei salamandre, se creează o salamandră. Poate suna ca o fantezie, dar nu este. O vaca arată ca o vacă, deoarece câmpul său morfogenetic generează acea imagine în orice moment, altfel vaca ar arăta cu totul diferit și își va schimba aspectul în fiecare zi.

Știința celei de-a șasea dimensiuni este dată de cele cinci solide platonice. Acestea sunt tetraedrul, hexaedrul, octaedrul, dodecaedrul și icosaedrul. Universul este structurat într-un mod logic conform acestor modele arhetipale, care influențează structura în domeniul material. Dacă nu ar fi geometria celei de-a șasea dimensiuni, totul ar fi haotic.

A șaptea dimensiune – este tărâmul sunetului cosmic care generează formele geometrice de dimensiunea a șasea prin rezonanță vibrațională. Pe măsură ce planetele se rotesc pe axele lor și se învârt în jurul corpurilor solare, ele creează sunet, muzica Universului. În cadrul benzilor de fotoni din galaxie, undele de lumină de dimensiunea a opta creează unde sonore de dimensiunea a șaptea, ale căror tendințe vibraționale unice structurează modele geometrice. Așa cum totul din a treia dimensiune este ținut împreună de forme geometrice în a șasea dimensiune, modelele geometrice din a șasea dimensiune sunt ținute împreună de modelele de sunet din a șaptea dimensiune.

Știința celei de-a șaptea dimensiuni este muzica. Octavele sunt secvențe de opt note și sunt grupate împreună în vibrații sonore. Fiecare octavă este o scară de note care apare astfel: C-D-E-F-G-A-B-C. Fiecare octavă ulterioară, superioară, este o dublare a frecvenţei de hertzi (impulsuri pe secundă) față de cea de sub ea, astfel încât A inferior este de 220 de herți și A mijlociu este de 440 de herți. Vibrația moleculelor de aer creează sunet, care apoi creează soliditate.

A opta dimensiune – este tărâmul minții Primului Creator. Acest tărâm este ușor. Pe măsură ce frecvențele vibraționale cresc, acestea trec de la un sonor mai scăzut (zgomote) la sunete înalte, pentru a ajunge la inaudibil. Intervalul inaudibil este locul în care există spectrul vizibil al luminii. Când ne uităm la o culoare, vedem o frecvență care vibrează cu milioane de impulsuri pe secundă. Când Pământul se mută în dimensiunea a cincea, lumina va căpăta un sens cu totul nou pe măsură ce vor fi descoperite noi culori, culori care există deasupra spectrului curcubeului.

A noua dimensiune – este gaura neagră din centrul Căii Lactee. Toate găurile negre sunt stele care au explodat asupra lor și s-au prăbușit într-o singularitate. Această condensare a unui câmp energetic imens într-un singur punct creează un orizont de evenimente care înconjoară singularitatea într-un mod sferic. Lumina (și orice) care ajunge la acest „orizont” este absorbită în gaura neagră și reapare dintr-o gaură albă într-un Univers nou-nouț. În esență, găurile negre din centrul fiecărei galaxii sunt portaluri în zone „fără timp” în care are loc creația. A noua dimensiune este o axă verticală care se extinde deasupra și dedesubtul planului galaxiei, iar gaura neagră din centru este un nucleu gravitațional care se învârte, care se manifestă în unde de timp. Aceste unde de timp influențează evenimentele din galaxie ca poveștile dintr-o carte. Centrul galactic primește în mod constant fascicule de sincronizare în a noua dimensiune de la alte galaxii, care provoacă evenimentele din această galaxie.

Pe 16 august 1987, galaxia noastră a primit un fascicul de sincronizare. Când Calea Lactee a primit acest fascicul, a creat la rândul ei o pulsaţie galactică. Fiecare stea și sistem planetar din galaxie, mai devreme sau mai târziu, suferă această pulsație galactică de dimensiunea noua prin intermediul benzilor de fotoni de dimensiunea a șaptea. Toate acestea sunt orchestrate de tonuri de sunet galactic de dimensiunea a opta.

Centrul galactic de noua dimensiune este o stare de fericire eternă în care nu există timp. Aici iau forma manifestările centrului galactic al conștiinței și creează sisteme galactice bazate pe fluxul și curgerea materiei. În realitate, timpul nu se mișcă. Materia se mișcă, creând iluzia timpului.

A zecea dimensiune – este axa verticală care aliniază celelalte nouă dimensiuni într-un singur punct gravitațional – cristalul miez de fier din centrul Pământului. Când conștiința cuiva este simultan conștientă în toate cele nouă dimensiuni în mod egal, se află în a zecea dimensiune.

A unsprezecea dimensiune – este câmpul energetic atotcuprinzător care se manifestă și conține celelalte zece dimensiuni. Acesta este primul tărâm al conștiinței universale.

A douăsprezecea dimensiune – este Marele Soare Central al Universului nostru și este forma sursă pe care o emană toate galaxiile din Universul nostru și în jurul căreia se învârt toate. În textele religioase, este Logosul Universal, „primul cuvânt al lui Dumnezeu”.

A treisprezecea dimensiune – este poarta către universurile dincolo de propriul nostru Univers și este centrul emanației divine, „primul gând”, ca să spunem așa.

Acest model dimensional funcționează în numerotare pară și impară, cel puțin pentru primele nouă dimensiuni. Dimensiunile impare au o compoziție mai intuitivă și mai emoțională (feminină), iar dimensiunile pare au un fler mai analitic și intelectual (masculin).


Lasă un comentariu