spot_img
12.4 C
Londra
spot_img
AcasăNoutatiOglinzile pot fi portaluri către alte lumi! Aţi avut experienţe paranormale cu...

Oglinzile pot fi portaluri către alte lumi! Aţi avut experienţe paranormale cu ele?

blankÎntotdeauna am fost precaut în legătură cu oglinzile; de când eram copil, am simțit că ele pot fi portaluri către alte dimensiuni, de unde pot să vină lucruri diferite, dacă nu ești atent.

Investigatorul de fenomene paranormale ​​Joshua P. Warren a spus că, în aproape toate cazurile unei case bântuite, într-o încăpere mai bântuită întotdeauna vor exista două oglinzi (sau suprafețe reflectorizante) pe pereţi, una reflectându-se în cealaltă. Astfel, se creează un fel de “tunel fără sfârşit”, acest lucru fiind chiar tulburător.

Warren a mai spus că a inventat o cameră în care oamenii pot avea întâlniri apropiate cu cei morți. Se pare că această configurație constă dintr-o oglindă, aflată într-o cameră întunecată, un scaun și o sursă de lumină slabă în spatele persoanei de pe scaun. Stați acolo și asigurați-vă că nu vă puteți vedea propria reflexie în oglindă, doar uitându-vă la ea.

Warren a spus că oamenii care au experimentat o asemenea cameră, şi-au văzut apropiaţii morţi manifestându-se, ieşind, de fapt, din oglindă, putând vorbi cu ei. Cineva a luat cu el un recorder într-o asemenea cameră şi a avut parte de cele mai îngrozitoare zgomote pe înregistrare: mârâituri și zgomote asemănătoare unui demon.

Așadar, nu v-aș recomanda să încercați acest lucru acasă, însă aş dori să știu dacă vreunul dintre voi a avut vreodată vreo experiență ciudată care să implice o oglindă…

spot_img

latest articles

explore more