Oglinzile pot fi portaluri către alte lumi! Aţi avut experienţe paranormale cu ele?


Întotdeauna am fost precaut în legătură cu oglinzile; de când eram copil, am simțit că ele pot fi portaluri către alte dimensiuni, de unde pot să vină lucruri diferite, dacă nu ești atent.

Investigatorul de fenomene paranormale ​​Joshua P. Warren a spus că, în aproape toate cazurile unei case bântuite, într-o încăpere mai bântuită întotdeauna vor exista două oglinzi (sau suprafețe reflectorizante) pe pereţi, una reflectându-se în cealaltă. Astfel, se creează un fel de „tunel fără sfârşit”, acest lucru fiind chiar tulburător.

Warren a mai spus că a inventat o cameră în care oamenii pot avea întâlniri apropiate cu cei morți. Se pare că această configurație constă dintr-o oglindă, aflată într-o cameră întunecată, un scaun și o sursă de lumină slabă în spatele persoanei de pe scaun. Stați acolo și asigurați-vă că nu vă puteți vedea propria reflexie în oglindă, doar uitându-vă la ea.

Warren a spus că oamenii care au experimentat o asemenea cameră, şi-au văzut apropiaţii morţi manifestându-se, ieşind, de fapt, din oglindă, putând vorbi cu ei. Cineva a luat cu el un recorder într-o asemenea cameră şi a avut parte de cele mai îngrozitoare zgomote pe înregistrare: mârâituri și zgomote asemănătoare unui demon.

Așadar, nu v-aș recomanda să încercați acest lucru acasă, însă aş dori să știu dacă vreunul dintre voi a avut vreodată vreo experiență ciudată care să implice o oglindă…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock