Dragonul din pădurea Horsham din Anglia… Unde-au dispărut aceste fiinţe din trecut? În alte dimensiuni?


Horsham (West Sussex / Anglia) este renumit pentru natura sa, precum și pentru frumoasele sale clădiri istorice, dintre care una dintre ele este faimosul Muzeu Horsham (care se pare că ar fi bântuit!)

Există numeroase trasee de mers pe jos în jurul acestei zone, cum ar fi pădurea St Leonards. Pădurea este imensă, însă are o istorie ciudată. Ea a fost numită după Sfântul Leonard, ucigașul de dragoni care, potrivit legendelor, a ucis ultimul dragon care locuia în Anglia. După o luptă grea cu un dragon, sfântul a fost rănit; se spune că Dumnezeu a făcut ca nişte crini albi să iasă din pământ, acolo unde sângele sfântului s-a scurs în pădure.

Însă, se pare că dragonii au supravieţuit şi mai târziu în zonă. În august 1614, un martor ocular povestea că un „dragon ciudat și monstruos se află la 3 km de Horsham, în pădurea Saint Leonards. Dragonul înspăimânta atât bărbații cât și femeile, dar şi animalele domestice”.

Dragonii sunt, de obicei, asociați cu elementele de pe Pământ: aer, foc și apă. Suntem obișnuiți să vedem aceste ființe mitologice în filme şi seriale, cum ar fi „Urzeala tronurilor”, dar se pare că aceste fiinţe chiar au existat în trecutul nu prea îndepărtat al omenirii.

Într-un manuscris celt datând din secolul al XII-lea, se povesteşte ceea ce i s-a întâmplat lui Lludd, rege al Bretaniei, atunci când a încercat să-i prindă pe dragonii pe care i-a văzut în luciul unui vas plin cu apă. Strigătul acestor dragoni era aşa de cum­plit, încât “bărbaţii se albeau la faţă şi îşi pierdeau pu­te­rile, femeile însărcinate avortau, băieţii şi fetele îşi pierdeau cunoştinţa, iar animalele, co­pacii, pă­mân­tul şi apele deveneau sterile”.

Să ne uităm doar la atâtea legende din lume care vorbesc de dragoni… Se poate spune că, aproape sigur, în vechime au existat creaturi misterioase care putem să le asimilăm unor fiinţe extraterestre sau unor fiinţe interdimensionale.

Întrebarea care însă ne-am putea-o pune e următoarea: ce s-a întâmplat cu aceşti dragoni? Unde au dispărut ei? Au murit cu toţii pe Pământ? S-au retras în dimensiunea din care au venit? Sau pe planeta de pe care au sosit?

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO