Omnec Onec, extraterestra născută pe Venus în urmă cu 246 de ani şi venită pe Pământ pentru a transmite un mesaj spiritual

1272

Omnec Onec este o femeie care susţine că e un extraterestră care ar fi venit pe Pământ în 1955, fiind născută pe planeta Venus în urmă cu 246 de ani. Omnec Onec spune că a crescut pe Venus într-un oraş numit Teutonia. Ea susţine că a trăit pe plan astral – fără un corp fizic – până când a fost instruit de către liderii ei să călătorească pe Pământ cu un mesaj de pace şi fraternitate.

După ce a ajuns pe Pământ, ea spune că ar fi înlocuit o fată de şapte ani, care tocmai fusese ucisă într-un accident de autobuz. Ea a fost crescută în oraşul Chattanooga (Tennessee, SUA) de către bunica lui Sheila, fata pe care ea ar fi înlocuit-o. În aparenţă, ea a avut o viaţă normală, nevorbind deloc de Venus. Când a ajuns adult, fata a început să explice o altă misiune a sa, şi anume aceea de a oferi omenirii o conştientizare mai mare a spiritului.

Omnec susţine că a fost instruită în a trăi ca un om într-o mănăstire veche din Tibet. Ea a dezvăluit adevărata sa natură extraterestră în anul 1990, atunci când ea a scris şi publicat o carte best-seller.