Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un alt caz şocant: Milagros Garcia, femeia jumătate om-jumătate extraterestru, cu un ADN extrem de rar

1518

blankCum articolul pe care l-am scris ieri pe site (https://www.lovendal.ro/wp52/omnec-onec-extraterestra-nascuta-pe-venus-in-urma-cu-246-de-ani-si-venita-pe-pamant-pentru-a-transmite-un-mesaj-spiritual/) despre extraterestra Omnec Onec a făcut destul de multă vâlvă pe site, să vă prezint un alt caz de aşa-zisă prezenţă a unui extraterestru în rândul oamenilor.

Într-o sală de judecată, ADN-ul este considerat drept o probă puternică în analiza unei infracţiuni. Dar ar putea fi folosită această probă şi în dovedirea sau infirmarea existenţei unor extratereştri? Poate că da, căci o femeie pe nume Milagros Garcia, din Puerto Rico, susţine că este jumătate om, jumătate extraterestru, iar ca dovadă a adus ADN-ul său, care, a fost confirmat de oamenii de ştiinţă că este neobişnuit şi extrem de rar în rândul oamenilor. Doamna Garcia crede că ea este copilul unui extraterestru care a însămânţat-o pe mama sa, după ce aceasta din urmă ar fi fost răpită de “alieni”.

Milagros Garcia mai susţine că mai există şi alţi locuitori ca ea pe această planetă, care trăiesc o viaţă normală. Ea mai spune că nu e interesată de fenomenul OZN/extratereştri, dar că nu doreşte decât nişte răspunsuri pentru a afla de ce ADN-ul ei e atât de rar.

Orgoni Crystal