Extraordinarele întâmplări „paranormale” de care am avut parte în ultimele zile! Să fie asta dovada că trăim într-o proiecţie holografică?


proiectie holograficaAm să vă spun două întâmplări „paranormale” (ca să zic aşa), care mi s-au întâmplat zilele trecute. Sunt sigur că mulţi dintre voi le-aţi trăit deja, dar poate că nu le-aţi băgat prea mult în seamă. Desigur că şi eu le-am mai trăit, dar nu mi s-a mai întâmplat până în prezent să am parte de ele două zile consecutiv. Şi am şi explicaţie la ele.

Aşadar, luni, 15 septembrie 2014, aveam de dus un plic urgent către un curier rapid. Intru în sediu, iar în faţa mea se afla o persoană pe scaun. Deşi nu-i vedeam profilul din faţă (stătea cu spatele la mine), totuşi mi se părea că semăna foarte bine cu Dragoş, vechiul meu prieten din facultate. „Dragoş, el e cu siguranţă!” mi-am zis în minte şi imediat mi-au venit gânduri despre întâmplările frumoase pe care le-am cu el în timpul anilor de studii. Bineînţeles că intenţionam să-l abordez imediat ce se ridica de pe scaun… dar, dezamăgire cruntă! Da, semăna foarte mult cu Dragoş, dar nu era el! Offf… şi nu-l văzusem de vreo 2 ani şi nici numărul lui de telefon nu ştiam să-l fi avut!

După ce mi-a venit rândul, m-am aşezat resemnat pe scaun şi am trimis plicul la operatoare. După vreo 5 minute, când să ies din sediu, cu gândurile deja în altă parte, primesc o palmă uşoară în burtă. În faţa mea, se afla…. DRAGOŞ!!! Nu-mi venea să cred!! Venise şi el la sediu curierului rapid să ridice un plic. Adică, cum aşa… în urmă cu 5-10 minute mi se păruse că-l văd pe el, m-am găndit mult la el, şi totuşi nu era el… iar peste 10 minute chiar mă întâlnesc cu el! O simplă coincidenţă sau ce s-a întâmplat!? Chiar aşa coincidenţă??

Bun… şi ajungem la ziua de ieri, marţi, 16 septembrie, atunci când mi s-a întâmplat o chestie foarte asemănătoare! În Piatra Neamţ, unde locuiesc de ceva timp, am o casă închiriată, cu garaj. Proprietarul, Paul, este o veche cunoştinţă de-a mea, dar ne vedem foarte rar (de obicei, în luna martie a fiecărui an, atunci când îi plătesc chiria pe un an). Şi asta, pentru că el lucrează într-un alt oraş, e foarte ocupat şi timpul său e limitat. Mă întorceam ieri dimineaţă acasă, după o scurtă ieşire în oraş, când în faţa casei şi a garajului meu văd parcată o maşină. N-o cunoşteam… mă uit la număr de înmatriculare (era ceva de genul TPD… T şi P erau şi iniţialele cunoştinţei mele Paul!). Imediat mi-a venit în cap, asemenea unui fulger, ideea următoare: „Oare a venit Paul în oraş? Dar de ce nu m-a anunţat? O fi asta noua lui maşină?” Totuşi, mai exista posibilitatea să fie şi maşina unui străin, care, nu găsise loc de parcare în zonă (unde se află mai multe instituţii) şi a avut nevoie s-o parcheze pentru un timp în faţa casei mele. Peste vreun sfert de oră, maşina a plecat (nu am văzut cine s-a urcat în ea)… Oricum, am rămas cu ideea că ar fi putut fi şi Paul, deşi nu înţelegeam de ce n-a trecut şi pe la mine.

De vreo oră lucram la calculator, atunci când am auzit două bătăi la uşă. „Poştaşul!” a fost prima mea idee. Deschid uşa şi când colo era… Paul! Îl întreb prima dată dacă el a parcat maşina în urmă cu vreo oră şi mi-a răspuns că „Nu!” El avea o altă maşină, cu alt număr de înmatriculare… şi trecuse acum pe la mine pentru a-l ajuta urgent cu o chestie personală. Iar coincidenţă!? Din nou îmi vine brusc ideea că o persoană, pe care o văd foarte rar, ar putea să mă viziteze, şi, peste foarte puţin timp, această idee se materializează!

Ce se întâmplă, de fapt? Să fie aceste două întâmplări, banale aparent, dovezile care îmi arată că trăim într-o lume iluzorie, într-o proiecţie holografică, în care totul se derulează asemenea unui film, şi, dacă ai mintea mai „acordată” toate ideile şi străfulgerările se pot materializa? Sau poate că noi, oamenii, percepem inconştient întâmplări din viitorul apropiat? Dacă ultima frază ar fi adevărată, atunci înseamnă că încă am avea şanse să schimbăm un viitor apropiat, dacă suntem foarte atenţi la semnele care ni se arată… Eu, aştept cu nerăbdare, să vad dacă şi astăzi am parte de o întâmplare „paranormală” asemănătoare…

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO