Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Un hacker britanic a pătruns în serverele NASA şi ale Armatei Americane şi a descoperit adevărul ascuns despre OZN-uri! Armata Americană are o flotă secretă de nave spaţiale militare! Cu cine se luptă ele!?

  •  
  •  
  •  
  •  

secrete guvernul americanÎntre februarie 2001 și martie 2002, un tip pe nume Gary McKinnon din nordul Londrei, se afla în căutarea dovezilor de suprimare a energiei libere şi a altor tehnologii potenţial utile pentru public sau de muşamalizare a activității ozenistice. Pentru aceasta, el a pătruns ilegal în 16 de calculatoare NASA, precum și zeci de calculatoare ale Armatei Americane, Marinei Americane, Forţelor Aeriene Americane şi ale Departamentului Apărării.

El a fost condamnat în SUA la 70 de ani închisoare şi a primit şi o amendă de 2 milioane de dolari. Din fericire, Marea Britanie a refuzat extrădarea cetăţeanului, pentru că acesta are sindromul Asperger şi suferă de boli depresive, putându-se sinucide dacă ar fi trimis pentru a fi judecat în SUA.

Dar ce dovezi ar fi găsit McKinnon? Vizite extraterestre ascunse publicului, pentru că imaginile din spațiu erau modificate la Centrul Spațial NASA Johnson. Aici, de exemplu, OZN-urile erau scoase din fotografii. McKinnon a găsit în serverele NASA o imagine de înaltă definiție al unui mare obiect sub formă de trabuc, plutind deasupra emisferei nordice.

Când a spart serverele Armatei Americane, McKinnon a descoperit un jurnal în care erau trecuţi toţi ofițerii „non-tereştri”, dovada că armata SUA are un batalion secret în spațiu. Unele dintre navele americane poartă denumirea de USSS Lemay sau USSS Hillenkoetter, „USSS” provenind de la „United States Space Ship”, adică „Navă Spaţială a Statelor Unite”.

McKinnon a declarat: „Am găsit o listă cu nume de ofițeri la rubrica „Ofițeri non-tereştri”. Aceasta nu înseamnă extratereştri, ci faptul că nu-şi au baza pe Pământ. Ei serveau o flotă care nu erau nave ale Marinei Americane, ci nave spaţiale, departe de planeta noastră.”


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal

 

Lasă un comentariu