OZN-urile nu sunt nave spaţiale de pe alte planete, ci pur şi simplu holograme din alte dimensiuni! Judecaţi şi singuri!


OZN proiectie holograficaIată câteva cazuri de OZN-uri din istoria ufologică:

* Martie 1954, Santa Maria, Brazilia. Un bărbat a observat doi ocupanţi ai unei nave în formă de minge de fotbal care vorbeau o limbă ciudată. Nava a dispărut fără zgomot, instantaneu.

* Iunie 1962, Verona, Italia. În urma unei observări OZN, o femeie s-a trezit cu o senzaţie de frig intens şi a văzut o fiinţă cu capul chel lângă casă. A chemat alţi martori şi cu toţii au văzut fiinţa micşorându-se şi dispărând pe loc „ca o imagine TV când se stinge aparatul”.

* Octombrie 1963, Whidbey Island, statul Washington. O femeie între două vârste a văzut o navă stranie cu trei personaje în interior. S-a înclinat, s-a scufundat parţial în pământ, s-a mărit şi a dispărut cu un flash.

* Noiembrie 1968, Franţa. Un doctor a văzut două obiecte mari în formă de disc, fuzionând într-unul singur; obiectul rezultat a emis un fascicul luminos în direcţia sa. A dispărut cu un fel de explozie, lăsând în urmă un nor care s-a disipat încet.

Observaţi ce au în comun aceste reperări. În fiecare caz, aşa-numita navă spaţială nu a dispărut deplasându-se, chiar cu mare viteză. A dispărut pur şi simplu pe loc sau a pălit precum pisica din Cheshire, lăsând uneori în urmă un nor alb, alteori producând sunetul unei explozii. În alte cazuri, s-a relatat că OZN-urile au intrat în pământ.

Asemenea comportare este contrară celei a obiectelor reale şi aproape imposibil de imitat cu actuala noastră tehnologie spaţială. Este comportarea unei imagini sau unei proiecţii holografice. Alteori obiectele lasă urme materiale. S-ar putea să fie implicată o maşină, dar o maşină pe care martorii nu o văd; ei văd numai proiecţia ei. Când ne ducem la cinematograf, ne uităm la obiectele şi oamenii de pe ecran; nu ne uităm la proiector. În afară de asta, o singură maşină fizică (un aparat de filmat) poate declanşa milioane de experienţe similare în rândul oamenilor ce urmăresc proiectarea filmului rezultat.

Majoritatea martorilor nu raportează iniţial un obiect sau o navă; ei relatează despre o lumină, o lumină masivă, multicoloră, intensă, pulsatorie, o lumină jucăuşă, fascinantă, impresionantă, hipnotică, însoţită de sunete stranii. Cu alte cuvinte, OZN-urile pot fi neidentificate, dar nu zboară ca păsările sau avioanele şi nu se comportă întotdeauna ca nişte obiecte materiale.


Lasă un comentariu