OZN-urile nu sunt nave spaţiale de pe alte planete, ci pur şi simplu holograme din alte dimensiuni! Judecaţi şi singuri!


OZN proiectie holograficaIată câteva cazuri de OZN-uri din istoria ufologică:

* Martie 1954, Santa Maria, Brazilia. Un bărbat a observat doi ocupanţi ai unei nave în formă de minge de fotbal care vorbeau o limbă ciudată. Nava a dispărut fără zgomot, instantaneu.

* Iunie 1962, Verona, Italia. În urma unei observări OZN, o femeie s-a trezit cu o senzaţie de frig intens şi a văzut o fiinţă cu capul chel lângă casă. A chemat alţi martori şi cu toţii au văzut fiinţa micşorându-se şi dispărând pe loc „ca o imagine TV când se stinge aparatul”.

* Octombrie 1963, Whidbey Island, statul Washington. O femeie între două vârste a văzut o navă stranie cu trei personaje în interior. S-a înclinat, s-a scufundat parţial în pământ, s-a mărit şi a dispărut cu un flash.

* Noiembrie 1968, Franţa. Un doctor a văzut două obiecte mari în formă de disc, fuzionând într-unul singur; obiectul rezultat a emis un fascicul luminos în direcţia sa. A dispărut cu un fel de explozie, lăsând în urmă un nor care s-a disipat încet.

Observaţi ce au în comun aceste reperări. În fiecare caz, aşa-numita navă spaţială nu a dispărut deplasându-se, chiar cu mare viteză. A dispărut pur şi simplu pe loc sau a pălit precum pisica din Cheshire, lăsând uneori în urmă un nor alb, alteori producând sunetul unei explozii. În alte cazuri, s-a relatat că OZN-urile au intrat în pământ.

Asemenea comportare este contrară celei a obiectelor reale şi aproape imposibil de imitat cu actuala noastră tehnologie spaţială. Este comportarea unei imagini sau unei proiecţii holografice. Alteori obiectele lasă urme materiale. S-ar putea să fie implicată o maşină, dar o maşină pe care martorii nu o văd; ei văd numai proiecţia ei. Când ne ducem la cinematograf, ne uităm la obiectele şi oamenii de pe ecran; nu ne uităm la proiector. În afară de asta, o singură maşină fizică (un aparat de filmat) poate declanşa milioane de experienţe similare în rândul oamenilor ce urmăresc proiectarea filmului rezultat.

Majoritatea martorilor nu raportează iniţial un obiect sau o navă; ei relatează despre o lumină, o lumină masivă, multicoloră, intensă, pulsatorie, o lumină jucăuşă, fascinantă, impresionantă, hipnotică, însoţită de sunete stranii. Cu alte cuvinte, OZN-urile pot fi neidentificate, dar nu zboară ca păsările sau avioanele şi nu se comportă întotdeauna ca nişte obiecte materiale.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO