Este îngrozitor ce-a putut păţi o femeie din Chile, după ce un obiect roşu misterios s-a apropiat de casa ei…


În acest articol puteţi citi o întâmplare misterioasă, dar şi bizară în acelaşi timp. În luna iunie 1965, în oraşul Serena din Chile, la ora 20:30, o doamnă a început să aibă dureri îngrozitoare de urechi, de parcă îi erau perforate cu un ac înroşit. În acelaşi timp, ea simţi un sunet în registru jos, la care a ieşit din casă pentru a privi în jur, dar n-a văzut altceva decât o lumină fosforescentă pe care a atribuit-o plantelor în descompunere din groapa de gunoi, după care s-a reîntors în casă.

Deşi şi-a legat urechile, durerea nu a încetat. A luat o aspirină, însă la durerea aceasta nu a ajutat. Atunci, din dosul casei a auzit nişte sunete de parcă cineva ar şuta cu o minge de fotbal în perete. Doar n-o fi vreun copil neastâmpărat la ora asta?! Pentru a se calma, a ieşit. Bineînţeles, nici de data aceasta nu a văzut pe nimeni şi nimic.

Trecuse deja o oră de când a început durerea de urechi, când dinspre poarta ei a auzit zgomotul unui motor ambalat. Era supărată foc pe cei care i-au tulburat liniştea, însă când a privit afară a observat surprinsă că în faţa porţii sale stătea culcată o masă roşie, strălucitoare. Misteriosul obiect cu înălţimea de un metru s-a ridicat, fără vreun sunet, şi a dispărut. Tot în acel moment durerea pulsatorie din urechi a încetat.

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO