Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Cazul ciudat al morţii parapsihologului polonez Alexander Imich, cel mai bătrân om de pe planetă… Cu 4 zile înainte de a muri, el a vorbit cu spiritele! Ce secrete a aflat?

591

alexander-imichÎn aprilie 2014, parapsihologul Alexander Imich a devenit cel mai bătrân om din lume, aflat în viaţă. Din păcate, recordul lui Imich a fost unul scurt, căci imigrantul polonez, în vârstă de 111 de ani, a murit zilele acestea.

Imich a fost studiat mai multe cazuri de parapsihologie încă din anii 1930, atunci când a cercetat ședințele unui medium polonez cunoscut sub numele de “Matylda S.”. Timp de 80 de ani, polonezul a fost dornic în a cerceta posibilitatea existenţei vieţii de apoi, iar zilele trecute a făcut-o prin experiență directă. La o vârstă atât de înaintată, Imich era conștient de mortalitatea sa, spunându-i recent unui prieten că “o compensație pentru moarte este aceea că voi învăța toate lucrurile pe care nu am fost capabil să le învăţ aici, pe Pământ.”

Interesant e faptul că în necrologul din “New York Times”, putem citi că Imich a părut să aibă viziuni de pe patul de moarte, cu câteva zile înainte de decesul său: “Domnul Mannion a spus că domnul Imich a fost extrem de agitat cu patru zile înainte de moartea sa, vorbind în poloneză și rusă spiritelor pe care le simţea în jurul său. El a fost tratat cu medicamente, înainte de moartea sa”.

În cartea lui Greg Taylor – “Nu vă mai îngrijoraţi! Există, probabil, viaţă după moarte” –  fenomenele fascinante asociate experienţelor de la sfârşitul vieţii (“end-of-life experiences”), cum ar fi viziunile de pe patul morţii, nu se limitează doar la câteva secunde sau minute înainte de deces … ele pot să apară, cu zile, săptămâni și, uneori, chiar cu luni înainte de moarte. Și ele nu sunt rare: un studiu britanic recent a constatat că aproape două treimi din medicii, asistentele medicale şi îngrijitorii spitalelor au constatat că pacienţii lor au fost martorii acestor “experienţe de la sfârşitul vieţii”.

Ceea ce pare diferit în acest caz, (deși nu nemaiauzit), este faptul că Imich a fost văzut “extrem de agitat”, în aceste zile finale, în timp ce viziunile de pe patul morţii sunt, de obicei, un ajutor util pentru tranziția dintre viață și moarte, ducându-l pe cel care moare într-un loc plin de pace și mulțumire. Agitaţia parapsihologului a apărut fie pentru că el nu dorea să moară, fie mai degrabă din cauza altor împrejurări (de exemplu, spiritele nu doreau să-i vorbească înapoi).

În orice caz, adio, Alexander Imich! Să sperăm că toate secretele ţi-au fost dezvăluite acum!

Orgoni Crystal