Extratereştrii ne avertizează prin chanelling: „Vor avea loc evenimente cosmice importante pentru omenire” – putem citi într-o postare pe Facebook

  •  
  •  
  •  
  •  

Imagine: pixabay.com (Commons Creative – free)

De pe pagina de Facebook în limba italiană „Federazione Galattica On Starseed” am întâlnit următoarea postare halucinantă, despre extratereştri şi spiritualitate. Citez din ea:

* Vor avea loc evenimente cosmice pentru care omenirea trebuie să se pregătească.

* Suntem un colectiv de ființe stelare arcturiene, parte a Federației Galactice a Luminii, care serveşte tranziția formelor de viață de pe planetă la frecvențe dimensionale mai înalte. Apreciem oportunitatea de a vorbi cu voi și vă rugăm să transmiteți acest mesaj celor care vor rezona cu el.

* Trecerea la densitatea din a patra dimensiune are loc, iar acest lucru va avea un impact direct asupra stabilității planetei. Conștiința umană trebuie să fie pregătită să experimenteze un anumit fenomen care va părea neobișnuit.

* O intervenție galactică a devenit necesară pentru a ajuta umanitatea și planeta Gaia să țină pasul cu accelerarea altor fenomene legate de ascensiune care au loc în Cosmos. Schimbarea ascensiunii care are loc pe planeta voastră se va mișca la viteze mari sau la viteze excesive.

* Timpul se prăbușește mult mai repede spre neutralitatea cosmică, iar oamenii trebuie să se alinieze pentru a se integra aceste frecvențe. Am venit să dăm un avertisment să vă pregătiţi.

* Navele noastre sunt pe poziţii și vă urmăresc. Frecvența acestor nave interacționează cu frecvențele Pământului. Aceste nave creează un câmp de forță, pentru a dispersa orice impact vibrațional faţă de ceea ce se apropie de Pământ. Terra s-a mutat într-un spațiu dimensional și vibrațional diferit – a patra densitate.

* Multe mesaje urmăresc să distorsioneze frecvența și faptele. Mesaje mixte menite să distragă masele și să distragă atenția de la ceea ce este cu adevărat important acum. Multe distrageri abundă pe planeta voastră pentru a menține omenirea într-o stare de nepregătire pentru provocările reale care urmează.

* Este imperativ ca omenirea să înceapă să accepte că ceea ce văd și știu în adâncul ființei lor este adevărat. Mii de nave și ființe noastre au venit de peste tot pentru a ajuta această tranziție.

* Pregătiţi-vă corpurile fizice. Cel mai bun mod de a face asta este postul. Începeți postul cât mai curând posibil, deoarece acest lucru va permite o schimbare foarte rapidă a frecvenței. Energia utilizată în prezent pentru procesele digestive și metabolice va fi redirecționată către îmbunătățirea sistemelor neurologice.

* În momentul de față, postul de cel puțin 16 ore pe zi este necesar pentru a efectua actualizările necesare la modelele sistemului nervos, permițând alinierea frecvenței, pe măsură ce Gaia se deplasează prin acest câmp de tranziție magnetic cu radiații ridicate și activitate fotonică.

* Există zone din planul corpului Pământului care sunt încă într-o stare compromisă. Dacă Gaia nu reușește să integreze aceste frecvențe mai înalte (din cauza densității), vor avea loc evenimente cataclismatice. Pământul are mare nevoie de ajutor pentru a permite acestor frecvențe să se miște prin ea, cu ușurință.

* Vor avea loc fenomene ciudate pe cer. Soarele pare să apune într-un loc diferit, iar cerul și Soarele vor avea un ton ciudat uneori.

* Cerem și avem încredere în participarea co-creativă a umanității în acest proces. Vă mulțumim.

FEDERAȚIA GALACTICĂ A LUMINII, prin Ashtar Light și Alpha Omega.

P.S. Nu ştiu ce să spun despre acest mesaj. Despre „Federaţia Galactică a Luminii” am auzit mai demult; la fel şi despre Ashtar, care, conform Wikipediei, este „numele unei ființe extraterestre, despre care s-a afirmat că a intrat în legătură cu George Van Tassel, la data de 18 iulie 1952”. Chiar se pot transmite mesaje prin chanelling? Sunt aceste mesaje adevărate? Reprezintă fantezia cuiva? Cineva vrea să-şi bată joc de noi? Ori chiar există fiinţe extraterestre adevărate, care vor să comunice cu noi, şi ne trimit mesaje pentru cei care cred în evoluţia spirituală?


  •  
  •  
  •  
  •  

Lasă un comentariu

Adblock Detectat

Intretinerea acestui site este una costisitoare. Singurele venituri care ne sustin activitatea sunt din publicitatea on-line. Browserul dvs. are instalat un ad-blocker care nu permite afisarea acestora. Pentru citirea articolului, va rugam sa dezactivati modulul Adblock (whitelist / Pause on this site). Va multumim pentru intelegere!

Refresh Page