Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Multumim!

Powered By
Best Wordpress Adblock Detecting Plugin | CHP Adblock

Un cercetător (Ron Wyatt) susţine că ar fi găsit sângele lui Iisus Hristos. Testele genetice ar arăta că acesta ar fi încă „viu” şi că Tatăl lui Iisus a fost Dumnezeu… Să-l credem!?


crucificarea lui Iisus HristosUn videoclip YouTube postat în anul 2016 reprezintă unul dintre cele mai remarcabile pe l-ați văzut vreodată, pentru că /susţine autorul său) este adevărat! Cercetătorul Ron Wyatt crede că a gasit Chivotul Legământului în 1982, chiar în locul în care Iisus Hristos şi-a dat viața pe cruce. Chivotul a fost plasat în acest loc secret 600 ani mai devreme, conform instrucțiunilor lui Dumnezeu. Atunci când un soldat roman l-a străpuns pe Iisus pe cruce, un cutremur puternic a crăpat roca pe care a fost amplasată crucea, iar sângele lui Isus a căzut jos prin crăpătura făcută, ajungând pe Chivotul Legii! Toate aceste informații au fost suprimate de către guverne și chiar lideri religioși din întreaga lume.

Când Ron Wyatt a colectat o parte din acest sânge de pe Chivot și l-a analizat, oamenii de stiinţă israelieni au fost uimiți de ceea ce au văzut! Spre uimirea lor, acest sânge era încă „viu”! Celulele sale încă mai făceau diviziunea, atunci când l-au pus într-un mediu de creștere. Ei au avut, de asemenea, posibilitatea de a obține un cromozom, care nu e posibil să se obţină din sângele uscat, pentru că acesta emort”. Oricum, acest sânge e diferit de orice sânge uman văzut vreodată. El conţinea 23 de cromozomi de la mamă şi doar un singur cromozom de la tată! Să fi fost acest Tată chiar însuşi Sfântul Duh, adică Dumnezeu?

Mulți oameni au încercat să discrediteze activitatea Ron Wyatt, spunând că el nu avea calificarea facă aceste descoperiri, dar munca lui nu a fost infirmată! Ron Wyatt, de asemenea, a spus s-a întâlnit cu cei patru îngeri care păzeau Chivotul Legământului. Acești îngeri au ridicat capacul din aur masiv ce acoperea Chivotul și i-a permis lui Ron scoată cele 10 porunci. Totodată, i-au permis lui Ron filmeze Chivotul și cele 10 porunci. I s-a spus dovada înregistrării video va fi lansată în momentul în care marca „Sistemul Fiarei” va fi implementat în totalitate în lume. Ron a mai declarat, de asemenea, el știe de peste 10 de oameni, care mai târziu au încercat să intre în camera în care se află Chivotul, dar toți au fost uciși! În mod evident, Dumnezeu nu vrea ca Chivotul să fie deranjat de la locul său de odihnă!

AICI puteţi vedea videoclipul care descrie Chivotul Legământului și sângele lui Isus Hristos de pe el.

P.S. Eu nu prea cred asemenea informaţii… sunt sceptic faţă de ele, dar asta nu înseamnă că le exclud 100%.


Lasă un comentariu