Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

Martorii lui Iehova şi mormonii, două secte “creştine” care au crezuri comune cu mişcarea satanistă

277

blankSpuneam într-un articol din august 2010 (https://www.lovendal.ro/wp52/este-iisus-hristos-arhanghelul-mihail-din-biblie-nu-un-alt-neadevar-al-martorilor-lui-iehova/) că secta Martorii lui Iehova consideră total greşit că Iisus Hristos ar fi de fapt arhanghelul Mihail. Acest lucru ar însemna că Iisus nu ar mai fi Dumnezeu, a doua “Persoană” din Trinitate, ci doar un înger, aflat sub Dumnezeu. Am adus în acel articol destule argumente precum că a-L considera pe Iisus drept arhanghelul Mihail e un neadevăr, o enormitate, o aberaţie ce nu are nicio baza biblică. Iisus spune despre El însuşi că “Eu şi Tatăl suntem una”, o afirmaţie ce n-ar fi putut niciodată fi făcută de un înger.

Pe de altă parte, în minunata carte “Pioni în joc” al lui William Guy Carr am găsit următoarea afirmaţie:

“Sfintele Scripturi îl menţionează pe Lucifer doar de câteva ori – Isaia 14; Luca 10:18; Apocalipsa 9:1-11. Doctrina satanistă afirmă totuşi că Lucifer este, fără îndoială, cel care a condus revolta din Rai; că Satana este primul fiu al lui Dumnezeu (Adonai) şi fratele Arhanghelului Mihail, cel care a înfrânt conspiraţia luciferică din Rai. Învăţăturile luciferice mai susţin, de asemenea, că Arhanghelul Mihail a venit pe pământ în persoana lui Iisus Cristos în încercarea de a repeta ceea ce a făcut în Rai… şi a eşuat.”

Dacă, într-adevăr, doctrina satanistă susţine că Arhanghelul Mihail este Iisus Hristos, iar Martorii lui Iehova susţin aceeaşi teorie, de aici ce-a trebui să deduc? Că Martorii lui Iehova este o sectă satanistă?

Interesant e că o altă sectă “creştină”, adică mormonii, susţine că Iisus Hristos ar fi frate cu Satana (vezi mai multe aici: https://www.lovendal.ro/wp52/mormonii-secta-care-crede-ca-dumnezeu-a-fost-om-iar-iisus-frate-cu-satana/), adică aceeaşi viziune ca şi sataniştii. Cum Martorii lui Iehova şi mormonii sunt două secte apărute în secolul al XIX-lea, în perioada de înflorire a satanismului, n-ar fi nimic imposibil să existe vreo legătură secretă între aceste două secte şi satanism.

Orgoni Crystal