O poveste incredibilă: extratereştrii ar fi făcut 40 de fotografii cu telefonul unei femei, în timp ce aceasta ar fi fost răpită de ei!


O femeie din SUA declara prin 2016 că ar fi fost răpită de fiinţe din altă lume. Desigur, acest lucru nu ar fi o noutate – o mulţime de persoane pretind că ar fi fost răpite de extratereştri, fără să aibă suficiente dovezi. Numai că această poveste merită a fi investigată mai mult, deoarece americanca susţine că a descoperit 40 de fotografii misterioase pe telefonul ei, care ar fi fost făcute chiar de către extratereştri!

Dar ce s-a întâmplat? Femeia pretinde că se afla noaptea în duba prietenului ei (care dormea), atunci când s-a dus să-şi aprindă o ţigară. După aceea, ea nu-şi mai aminteşte nimic. S-a trezit pe jos, în baia dubei. După ce s-a ridicat, s-a dus în bucătărie, unde şi-a găsit ţigara neaprinsă şi un bilet de loterie.

Câteva zile mai târziu, femeia a observat întâmplător pe telefonul ei 40 de imagini diferite, ciudate, pe care ea şi prietenul ei nu le făcuseră. Ele păreau a fi destul de blurate și de nefocalizate, ca urmare a mişcării aparatului foto. Puteţi vedea fotografiile la sfârşitul articolului.

Imaginile de mai jos sunt într-adevăr greu de descifrat; cu toate acestea, într-una din ele, se poate observa conturul unei fiinţe umane, cu cap şi braţe, ce pare a fi adormită. Nu se ştie dacă acea persoană e femeia în cauză sau prietenul ei. Nu se ştie dacă extratereştrii au făcut fotografii cu telefonul femeii sau altcineva. Dacă au fost extratereştrii, aşa de proşti erau că nu ştiau cum să facă nişte fotografii!? Sau, de ce nu le-au şters ulterior?

Ca de obicei, vă las pe voi să decideţi dacă e vorba de un fals sau nu.

Sursa: mbeddedmaximum.com

extraterestri foto 1

extraterestri foto 2

extraterestri foto 3

extraterestri foto 4

extraterestri foto 5

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO