Există o zonă în Antarctica, care este înconjurată de furtuni magnetice ce nu pot fi traversate de avioane?


Unii ufologi afirmă de mult că există baze de OZN-uri la Polul Sud. Există unele observaţii făcute de militari chilieni şi argentinieni, care par să confirme acest fapt. Sunt multe indicii care demonstrează următoarele: majoritatea OZN-urilor observate pe imensul continent sud-american, mai ales în Argentina (Patagonia), Chile şi Brazilia, par să provină de la baze submarine sau antarctice.

Desigur, este posibil ca alături de „autenticele” OZN-uri extraterestre, să fi existat şi alte OZN-uri, fabricate pe Pământ. Totuşi, unii ufologi care au cercetat problema posibilelor baze la Polul Sud, au fost reduşi la tăcere de indivizi necunoscuţi. Dintre aceştia fac parte Al Bender, Edgard Jarrold şi alţii. Bender a fost primul care a afirmat că a fost vizitat de celebrii „oameni în negru”. Au fost reduşi la tăcere şi unii martori care au văzut OZN-uri.

Dar tot au transpirat unele fapte surprinzătoare: există un loc în Antarctica, unde domneşte o temperatură benignă, este o vegetaţie de zonă temperată şi se poate trăi normal. Această zonă este înconjurată de furtuni magnetice, care nu pot fi traversate de avioane. Acest fapt conferă o barieră de netrecut, pentru a-i izola pe cei care lucrează la această bază. Doar aparatele zburătoare propulsate de „electromagnetism” pot străpunge această barieră. Nici nu se poate imagina un loc mai ideal pentru o bază OZN!


Lasă un comentariu