Informaţii obţinute sub hipnoză de un doctor: „Extratereştri avansaţi, care călătoresc în timp şi nu cred în Dumnezeu, se află deghizaţi cu miile, printre noi, oamenii!”


În noaptea de 30 mai spre 31 mai 1974 , doi soţi din Rhodesia ar fi fost „răpiţi de extratereştri”. Sub hipnoză ( o metodă clasică în aceste situaţii) s-au obţinut detalii ale acestei aventuri stranii. Dialogul a fost realizat şi înregistrat de un specialist, Dr. Paul Obertik în cabinetul său, la 3 decembrie 1974, membru al „Societăţii de Cercetări Psihice” din Africa de Sud. Răspunsurile au fost şocante. Trec peste povestea „răpirii” şi am ajuns la informaţiile despre extratereştri obţinute în stare de transă de la cei doi răpiţi.

Persoană hipotizată: Extratereştrii sunt asemănători cu noi, oamenii, cu două mâini, două picioare, dar fără păr şi fără organe.

Doctor: De unde au venit ei?
Persoană hipnotizată: Din galaxiile exterioare.

Doctor: Ei cred în Dumnezeu? Au ei vreun Dumnezeu?
Persoană hipnotizată: N-au nici un Dumnezeu. Sunt fără Dumnezeu… Sunt extrem de evoluaţi.

Doctor: Cum călătoresc ei? Cu ce viteză?
Persoană hiponitizată: Călătoresc în timp, n-au treabă cu lumina. Ei pot călători folosind timpul. Viteza luminii e prea mică pentru a parcurge miliarde de km pe secundă. Ca să meargă dintr-un loc în altul, de exemplu pe Pământ, ei îşi fixează momentul revenirii, se întorc în timp. Ei sunt călători în timp, nu în spaţiu!

Doctor: Cum vorbesc ei? Vorbesc? Sau comunică direct…
Persoană hipnotizată: Ei…Mental…ştiau engleza perfect, ştiu toate limbile, fiecare limbă din galaxie.

Doctor: Spune-mi, ei sunt printre noi fără să ştim, deghizaţi?
Persoană hipnotizată: Cu miile! Sunt peste tot!