Extratereştrii au chip de pisică? Un raport incredibil din Australia, recent declasificat, dezvăluie informaţii ascunse care îţi taie răsuflarea!


Fișiere declasificate despre OZN-uri, din Australia, fac referire la niște întâlniri extraterestre destul de ciudate. Un document declasificat de 58 de pagini, care detaliază întâlnirile OZN din Australia raportate între 1957 și 1971, a scos la iveală câteva povești interesante (și destul de bizare).

De un interes deosebit este o secțiune de patru pagini, care compilează dovezi ale „sistemelor de arme” din aproximativ 1.000 de rapoarte ozenistice. Presupusele arme prezentate în raport includ una care poate interfera cu circuitele electrice, alta care provoacă paralizie și alta descrisă pur și simplu ca o „rază de căldură”.

Un alt raport este absolut uluitor: „Vehiculele au staționat în apropierea unui obiect strălucitor, transparent, în formă de ciupercă, cu ocupanți având fețe asemănătoare unei pisici. Protuberanță cuadrangulară dedesubt.” Aşadar, extratereştri cu feţe de pisici… Vă reamintesc articolul din 2017 despre o teorie conform căreia pisicile ar putea fi animale create de extratereştri prin inginerie genetică (Doar o teorie nebunească? Pisicile ar putea fi animale create de extratereştri prin inginerie genetică, pentru a ne monitoriza!).

Alt raport este și mai bizar: „Când Dewilde a încercat să intercepteze doi pitici, o lumină portocalie puternică a fost emisă de pe obiect pe șinele de cale ferată la aproximativ 20 de metri distanță. Dewilde a pierdut capacitatea de a vorbi şi de a se mişca, până când lumina a fost oprită.”

Puteți citi celelalte fragmente pe site-ul tweaktown.com.


Lasă un comentariu