Orgoni Crystal

 
Orgoni Crystal

 

„Curcubeul Domnului” din Biblie, legământul dintre Dumnezeu şi Noe, este acelaşi cu misteriosul satelit „Black Knight” de deasupra Pământului?

  •  
  •  
  •  
  •  

blankÎn 1991, în cotidianul „Tineretul Liber” apărea o ştire în care se vorbea despre descoperirea de către americani şi ruşi a unui satelit artificial situat pe orbita Terrei, neobişnuit prin dimensiuni mari şi grad avansat de tehnicitate, de forma cristalului de diamant – prismă în unghi de 52. După un timp de suspiciuni reciproce, cele două părţi au făcut pasul decisiv şi au atacat problema într-o conferinţă. Astăzi se ştie bine că acest satelit nu aparţine pământenilor. Acest obiect este indestructibil şi poate observa toate aspectele vieţii umane. Poate că acesta a fost momentul decisiv ce a determinat semnarea tratatului de acţiune comună a Rusiei şi SUA în caz de agresiune din spaţiul cosmic!

Un specialist declara în cel moment: „Misteriosul obiect zburător care gravitează în jurul Pământului nu seamănă cu niciun fel de tehnologie spaţială pe care o cunoaştem. Cred că avem de a face cu fel de satelit spion provenit din altă lume. Dacă ipoteza mea se va dovedi corectă, cred că fiecare om de pe faţa Pământului va trebui să facă faţă unui pericol extrem de mare”. Alt om de ştiinţă remarca că misteriosul satelit are o formă identică cu cea a unui diamant şi se pare că este protejat de un câmp de forţă.

Este posibil ca acest satelit de care vorbea cotidianul „Tineretul liber” să fi fost acelaşi cu celebrul satelit „Black Knight” („Cavalerul negru”), care a fost observat în anul 1956, când niciun satelit artificial încă nu fusese lansat. Povestea lui întreagă o puteţi citi în acest articol din 2017: A profeţit Nostradamus celebrul satelit misterios “Black Knight”, care ar orbita Pământul timp de 13.000 de ani?

Acum, să ne întoarcem în timpuri biblice, mai precis după potopul care a ucis aproape întreaga omenire. Imediat după potop, Noe se întâlneşte cu Domnul. Cu această ocazie se încheie celebrul legământ al Domnului:

13. Curcubeul Meu, pe care l-am aşezat în nor, el va sluji ca semn al legământului dintre Mine şi pământ.
14. Când voi strânge nori deasupra pământului, curcubeul se va arăta în nor,
15. Şi Eu Îmi voi aduce aminte de legământul dintre Mine şi voi şi dintre toate vieţuitoarele de orice trup; şi apele nu se vor mai face un potop, ca să nimicească orice făptură.
16. Curcubeul va fi în nor, şi Eu Mă voi uita la el, ca să-Mi aduc aminte de legământul cel veşnic dintre Dumnezeu şi toate vieţuitoarele de orice trup de pe pământ.
17. Şi Dumnezeu a zis lui Noe: „Acesta este semnul legământului pe care l-am făcut între Mine şi orice făptură de pe pământ.”

Iată şi o posibilă interpretare a acestor versete: cuvântul-cheie este cuvântul „nori”, ce poate fi folosit atât pentru a desemna orbita Terrei, cât şi pentru a desemna OZN-uri care, ştim din istoria acestui fenomen, că se pot deghiza sub formă de nori. Aşadar, acest curcubeu este material, este montat permanent pe orbită şi poate fi văzut.

Dacă facem ipoteza că acest „curcubeu” biblic nu este altceva decât „Cavalerul negru” din Biblie? Curcubeul îşi trage denumirea de la modul său de funcţionare, care este deosebit de complex…


  •  
  •  
  •  
  •  
Orgoni Crystal