Într-un videoclip înfiorător de pe YouTube ni se prezintă un aşa-zis „hibrid om-extraterestru” surprins într-un aeroport din China


Viața este mai ciudată decât ficțiunea, așa cum uneori ne place să spunem. Conform unor conspiraţionişti, se pare că extratereştrii au creat deja hibrizi și s-au infiltrat în rândurile noastre. Iar uneori aceştia ar fi expuși în mod neintenționat.

Astfel, într-un aeroport chinez, avem un caz deosebit. Pe 12 februarie 2022, una dintre camerele de supraveghere CCTV de la aeroportul orașului Jinan, din provincia Shandong (China) a surprins un copil de 5 ani urcându-se în banda rulantă a aparatului cu raze X pentru bagaje, când o mamă și-a pus bagajele pe bandă. După câteva clipe, copilul iese din capătul opus al mașinii și sare de pe bandă rulantă.

Tatăl său, precum și ofițerii de securitate, nu au știut că fiica lui a dispărut pentru câteva secunde. Cei de la securitate au fost surprinși de ceea ce a dezvăluit echipamentul cu raze X, în privinţa copilului: un aşa-zis hibrid înfiorător om-extraterestru, conform conspiraţioniştilor.

Nu știm ce s-a întâmplat în urma acestui incident, deoarece nu avem informații suplimentare. Urmăriți videoclipul de mai jos şi capturile de ecran:

ATENTIE! Intrucat nu toate sursele sunt de incredere si, uneori, este foarte greu pentru a fi verificate, unele articole de pe site-ul lovendal.ro trebuie sa fie luate cu precautie. Site-ul acesta nu pretinde ca toate articolele sunt 100% reale, scopul fiind acela de a prezenta mai multe puncte de vedere si opinii asupra unui anumit subiect (chiar daca acestea par a fi contradictorii). Asadar, erorile si ambiguitatile nu pot fi excluse complet. Prin urmare, nu ne asumam nicio responsabilitate pentru actualitatea, acuratetea, caracterul complet sau calitatea informatiilor furnizate. Utilizatorii folosesc continutul acestui site pe propriul risc.

Lasă un comentariu

Ads Blocker Image Powered by Code Help Pro

Aveti un program de blocare a reclamelor

Va rugam sa ne sustineti, dezactivand programul de blocare a reclamelor. Va multumim!

Powered By
100% Free SEO Tools - Tool Kits PRO